migade Merhaba yurtiçi seyahat için uçuşa bebeğimi eklemeyi unuttum daha doğrusu bilmiyordum pegasusta 20 tl ücreti varmış check in yaparken eklerler mi yoksa birde kalmayalım orda🥺🙄 başına gelen var mı?
Deletedmom115 migade Canım eklemen gerekiyor arayıp tekrar söyle bilet alırken benim oğlumu görmek istediler bile gösterip öyle biletimi aldım
migade Balarisio 0888 ile başlayan numaraya telefonum arama yapmıyor başka bilet firmasını aradım 90 tl dediler normal mi bu sizce kucağımda gidecek zaten 7 aylık Deletedmom115
Sodya migade havaalaninda bilet satan yerler var ordan ekletilebiliyo .ben oyle yapmistim ama anadolu jet. Musteri hizmetlerini arayip sorun bi
Belissimo migade benim bildiğim bebekle 2 tür seyehat var. Biri annenin kıcağında, biri ek bilet alınarak yan koltugu puset ile birlikte. Bildiğim kadarıyla kucaktakine bebek iami eklenmiyor. Yanlış mıyım acaba
ozgyrs migade merhaba canım ben seyahat danısmanıyım😊 kontuarda bebeğin oldugunu söyle orada kemer ucreti alarak ekliyorlar panik yapma 😊 iyi ucuslar 🙏🏽
yenibiranne migade ben unutmuştum tam binecekken sordular almadım deyince yardımcı oldular 35 tl ücreti var