Mom7262 Hayırlı pazarlar anneler aranızda bacağında varıs olan var mı ? Bende var bir kaç senedir ama bu sene ağrımaya başladı doktora gitsem nasıl bir tedavi uygular ?
Vanilya Mom7262 Bende başladı. Doktorum var 6 ayda bir görüştüğüm İzmir de Prof Cahide hanım kardiyoloji de. Yürüyüş yapacaksın ilacı yok. Birkaç var ama işe yaramaz boşuna kullanma dedi.
Merve Mom7262 önce kalp damar cerrahına gidip renkli ultrason çektirmelisiniz. Tromboz oluşumu var mı yok mu bakılmalı. Duruma göre varis çorabı ve kan sulandırıcı kullanmanız gerekebilir. İhmal etmeyin önemli. Çok geçmiş olsun
LilyaBn Mom7262 hamileliğimde oluşan varislerim var benimde bacağımda ama henüz doktora gitmedim şimdilik bir ağrı yok. Hatta ben ağrı yaptığını bilmiyordum😒
05012021 Mom7262 ben tedaviye başladıö canım köpük tedavisi ve hemen hemen bitti sayılır hem görüntü olarak gitti hemde ağrılarım gitti
Mom7262 Vanilya Bende randevu bakıyorum henüz bulamadım hamilelikten önce başladı çok ayakta kalınca vede uzun yürürsem gece sabaha kadar ağrıyor sizede çok geçmiş olsun 🙏
Mom7262 Merve Tromboz Ne oluyor acaba ? İnşallah en yakın zamanda gideceğim randevu bulamıyorum bir türlü İstanbul kalabalık şehir 😊
Mom7262 LilyaBn benim hamilelikten önce vardı kuzu , ay çok ağrısı oluyo senin ki daha başlangıç yıllar geçtikce kılcal damarlar beliriyo şişkinlik oluyor