Fadimenurg Merhaba canlar benim 3 buçuk aylık bebeğim var emziriyorum saçlarım aşırı derecede dökülüyor artık kel kalacam diye korkuyorum birde doğumdan sonra saçlarımı boyattım 2 katına çıktı hakkından gelemiyorum kestirdim suandada at kuyruğu şampuana sarımsak şampuan neler neler denedim sizler neler yapiyosunuz tavsiyenize ihtiyacim var çok canım sıkılıyor 🙁
aysenur060 Aynı durumdayım bebeğim 4 aylık resmen alın kısmından açıldı saçlarım o kadar çok dökülüyor ki duşta, duştan çıkıp taradığımda, sabah uyandığımda yastıkta hakkından gelemiyorum artık ben de bekleyeyim şurda belki bir çözüm önerisi gelir..
Fadimenurg aysenur060 aynen kesinlikle artık yemek yaparken felan heryerde elime geliyor üstümde ya yemeklere bulascak diye korkuyorum ayıptır söylemesi 🙁😂
gamzeliiiiiiii Bebegim 4 aylik saclarimin dökülmesinin önüne geçemiyorum 9 ay hamileyken hiç dokulmemisti o günleri özledim
Fadimenurg gamzeliiiiiiii ya bunun hormonlarla alakalı oldugunu biliyorum hamileyken östrojen vs hormonlar fazla salgılanıyor ve doğumdan sonra düşüşe geçiyor bu sebepten döküldüğünu biliyorum fakat çözüm bulamıyorum kel kalacam😂