Purpura26 Kızlar biberondan mama içirirken sürekli bırakıyor başını sağa sola sallıyor. Sonra geri tutuyor,geri bırakıyor,geri tutuyor 😃 ne yaşıyoruz biz?
Dereninannesi38 Purpura26 benim bebeğim de öyle sanırım o an içmek istemiyor ya da etrafa ilgi duyuyor. Öyle olunca ben bırakıyorum 5 dk sonra tekrar deniyorum veya ayakta gezerek içiyoruz
Gamze00777 Purpura26 aynı bizzzzzzz. Sürekli kafa sağ sola gidiyor çeviriyor bende onla çeviriyorum 🤣🤣🤣 bitiriyor öyle olunca
ipekk05 Purpura26 aynıısı canım adam akıllı biberonu alıp içip bitirmek yok illa uğraşıyoruz her beslenmede bırakıyo ben geri veriyorum böyle yaparak bitiyo 3 ay 21 günlük ama bayadır böyle
Purpura26 ipekk05 Bbgkbdk Dikkatini çekicek bir şey asmayı denediniz mi hiç boynunuza falan? Belki ona odaklanırsa daha iyi içer ? Ben denemedim henüz
Bbgkbdk Benim kızım da 5 buçuk aylık yaklaşık 1,5 aydır gezdirerek yedirebiliyorum sürekli bakınmak ve bir şeyleri ellemek istiyor
ipekk05 Purpura26 evet bazen duvardaki tabloya falan gözü dalıyor ozaman kesintisiz içiyo aslında mantıklı bişeye odaklanınca daha güzel içiyo