yigitinanneesii Kızlar balgamlı öksürüğümüz var doktor antibiyotik verdi. Kullandığınız farklı yöntemler var mı? Ayağın altona vicks sürün falan diyolar geçirir mi denediniz mi?
Rahimesevda yigitinanneesii ne kdrlik bebiş viks biraz sakıncalı yarım çay bardagi kadar zeytinyağına sarımsak rendeleyin 3-4 tane buzdolabına koyun akşamlari yatmadan önce çıkarın ilinsin snra yatarken ayaklarının altına sürün ama sarimsaklar gelmesin ayagina çoraplarını giydirin öksürüğe iyi geliyor geçmiş olsun
melasya yigitinanneesii vicks dhaa ck burun açıyo ayak altına sürünce çk denerim burnu tıkalı olunca.Ayak altına bi kaç sarımsağı ezip zeytinyağda bekletin dolapta sonra ayak tabanlarına ayak parmaklarına sürün gece yatarkende çıoraplarını giydirin bana teşekkür eseceksinz
Prensimmm01 yigitinanneesii viks tehlikeli bebekler için bebek viks var ama ben yine de güvenemiyorum o yüzden arkadaşın yazdığı sarımsak zeytinyağını uyguluyorum çok iyi geliyor
Prensimmm01 yigitinanneesii sarımsak taneleri ayağına gelmesin ona dikkat edin yanar yoksa üstten yağını alın elinize öksürüğe burun tıkanıklığına çok iyi geliyor bir de sade zeytinyağını biraz ısıtıp ılıyınca göğsüne koyuyorum havlu sarıyorum sabaha kadar yumuşuyor göğsü balgam falan atıyor