Anneolunca_g05 Meehaba hanımlar oyun halınızı hangi ayda aldınız birde piyanolu mu aldınız yoksa geniş olanlardan mı ben piyanolu alıcam ama daha 5 günlüğüz🙄😊
kisgunesi-0102 Anneolunca_g05 ben 1 aylıkken koydum piyonoluyao zamanlar en fazla 5 dk durup ağlardı su an 2 bucuk aylık baya oyalanıyor hatta orda uyuyup kalıyo 😊
Minegk Anneolunca_g05 merhaba konu dışı olacak ama benim var sıfır kadar temiz çok az kullanıldı geç aldık diye isterseniz düşünürseniz eğer detaylı resim atarım
AygulSina Anneolunca_g05 cok yenisiniz daha annesi biz iki bucuk aylikken aldik severek oynuyor oglum pianolu bizimkide bacak gelisimi icin karika
Sevgilina Anneolunca_g05 daha çok erken annesi ☺️ Ben 2. Ayından sonra koymaya başladım ilk başlarda pek oynamıyordu şuan 4 aylık tutup ağzına filan sokuyor 10-15 dk oynuyor benimkide piyanolu ayaklarıyla vuruyor tabi ama ona vurduğunun farkında değil henüz 🙄
Hazine_aykut kisgunesi-0102 vakit geçiriyor mu baya bizim ki de 2 ay 6 günlük denemedim henüz ama bn piyanosuz almıştım sewmez mi acaba
kisgunesi-0102 Hazine_aykut evet oyuncaklarla baya vakit geçiriyor heyecanlanıp ayaklarını vuruyor (gazımızada bi nebze iyi geliyor) ama sanırım vurunca ses çıktığının henüz farkında değil 😊
Minegk elisahira evet piyanolu canım prego marka 130 TL kutulu duruyo inan çok az kullandık herşeyi tertemiz sapasağlam tabi karar sizin yinede ☺️
Alazcns Anneolunca_g05 eşim 2 aylikken almıştı ancak oğlum yerde durmayı sevmediği için duruyor oda da öylece. Şuan 5 aylık hala aynı