Minik_serce Kizim uyurken aşırı hareket ediyor besikten duşecek nerdeyse tabi haliyle uyanıyor da hep ne yapicam bi kac gündür aşırı abartıyor artık dun 2.3 kadar hic uyumadi ne yapmam gerek bu arada 4 buçuk aylik
Adigebuse Minik_serce beşikte yatırmayın yere büyük bi yatak serin yada yere sıfır tek kişilik büyük yataklar oluyo onlardan alabilirsiniz demekki deli yatıyo ve sürekli dönmek istiyo benim kızım 5 aylıkken bu sebepten dolayı odasını ayırdık tek kişilik yere Yakın yatağı var bazen ona bile sığmıyo
minikkira Minik_serce benim kızımda 3 aylık gündüz sürekli uyumak istiyor. Gece 3den önce uyumuyor 🥺 çok yorucu oluyor.
Minik_serce Selinglr evet uyur saat bu olmus 2 .3 kere kalktı süt içti uyudu normalde zaten 11 12 kadar uyumaz geceleri ama artik 2.3 buluyor
Adigebuse cocomelon33 evet ağlayarak uyanıyodu sonra yanınıza yatırdık yine uyumadı son çare o yatak oldu şuan çok rahat yayıla yayıla yatıyo 😂
cocomelon33 Adigebuse 4.ayından beri düz yatmıyor yatırdığım az yüzüstü dönüyor sonra saat yönünde dönüyor kendini uyandırıyor sürekli benim oğlum da 🥺gece uykuları haram bana kafayı bir sağa bir sola çeviriyor