uykucukoala Kızlar üç tane kaktüsüm var ve böyle yakağan gibi küçük küçük böcekler var toprağında yani uçuyorlar ve genel olarak toprağında dolaşıyorlar başına gelen var mı buna nasıl çözüm bulacağım
Ayseciginannesi uykucukoala benim suan nerdyse butun kaktuslerim skulentlerim oyle. Gecen camin kenarina koydum belki giderler die ama gitmediler. Topraklari galiba nemli kaldigi icin boceklendiker bilemiorm. Bende cozum ariom
sheesyelllow uykucukoala annem ciceklerdeki böceklenmeye karşı fisfisli şişeye sıvı arapsabunu ve su karıştırıyor çok iyi geliyor sizde bı araştırın isterseniz çünkü başka bişey daha katiyormu emin değilim
Krcbbk uykucukoala hazir topraklar sinekleniyor dibine kibrit batırın ucu toprağa gelsin birkaç gün değiştirin iyi geliyor
Zeynepsare-Annesi uykucukoala benim de bütün çiçeklerim öyle bende youtubeden gördüm üzüm sirkesi bulaşık deterjanı su karıştırıp çiçeklerin üzerine sıkılıyormuş denicem bende
uykucukoala Ayseciginannesi bu küçük kaktüslerimi dışarı güneşe koyunca soluyorlar güneşten renkleri değişiyor hemen mutfakta tutuyorum bende içeride nemli kalıyor bi çözüm bulmadım Google de doğru düzgün bişey yok
uykucukoala sheesyelllow ben buraya yazmadan önce biraz Google baktım da doğru düzgün bi bilgi yok maalesef bu aklımda kalsın ama evde var arap sabunu
sheesyelllow uykucukoala annem çok güzel çok severek çiçek bakar yazın balkonu rengarenk çiçeklerle doludur 🥰salonu yaz kış doludur çiçeklerle ama ben emin olmak için sorarım yazarım tarifi size çünkü salonda daha hiç sinek görmedim annemin
uykucukoala Krcbbk tamamen hazır toprak değil aslında annemlerin bahçesinden de karıştırdık biraz kibrit de alayım ben teşekkür ederim 🌼
uykucukoala sheesyelllow bende yıllardır çiçek bakıyorum aslında ilk kez başıma böyle bişey geldi yazarsanız çok mutlu olurum çok teşekkür ederim 🥰
irva uykucukoala Bende hiç böyle sorun olmuyor.Kaktüslerimin 2 ayda bir topraklarını hep değişirim ben.
uykucukoala irva benim başka kaktüslerim var büyükler onlar hiç böyle sorun yaşamadım onlarda toprak değişimini de duymadım hiç yani dikilince kalıyor sanıyordum
sheesyelllow uykucukoala evet bı fisfis şişesine 3 yemek kaşığı kadar Arap sabunu üstünü suyla tamamlıyorum dedi hiç sinek yaklaşmiyormus
Cigdemsenol uykucukoala Ben de kaktüs yetistiriyorum. Fisfisli bir kaba sirke su karışımı yapıp o şekilde kullanabilirsiniz. Böcek vs gelmeyecektor
uykucukoala Cigdemsenol bugün tüm gün sıktım da hiç fayda etmedi yarın Arap sabununu deneyeceğim benim böcekler kaktüste değil toprağa geliyorlar