dilek_demr58 Kizim 3 aylik oturtmaya başlamalımiym kimisi kemiği batar suan daha küçük diyo siz ne zman oturtmaya başladınız
Purpura26 dilek_demr58 Sadece kucağında destekli oturta bilisin. Onun dışında başka yerde oturtamazsın. Kemiği batar diye bir şey yok diyor doktorlar. Sadece baş kontrolü tamamen gelişmediği için. Eğer başına tutabiliyorsa oturabilir diyorlar.
Sedakcby dilek_demr58 3 ay henüz erken oturmak için. 4.ayin sonlarına doğru oturur pozisyona getirmeye başlayın 5.ayda kısa süreli otutabiliyor zaten. Ben tam olarak destekli bi şekilde 6.ayda başladım. Şuan 7 bucuk aylık desteksiz oturabiliyor
bilgemira dilek_demr58 doktor kontroliyle 4 . Ayda gunde 5 dakika bir kac kere oturttuk 6. Ayda tam oturmaya basladi 7. Ayda da kendi oturuyor kalkiyor 4. Aydan once baslamayin o ayda gunde 4 kere 5 dakika oturtmaya baslasin sıkıntı çıkacağını dusunmuyorum .
Neslhan Evet kesinlikle oturtmayın 4 ayda kısa sürelerle oturdun biz yeni 4aya girdik oturma pozisyonu çok seviyor ama kısa sürüyor
Hande-ege dilek_demr58 benim bebeğim 3 ay 12 günlük dün doktorumuza sordum başını tutuyor oturmak isterse oturtabilirsin demişti. Tam bir bilgim yok ama kısa kısa oturtucaz önce sanırım bugün araştırıcam
Nobody 3 buçuk aylığız ellerinden tutarak önce oturma pozisyonu sonra 2 ayak üstüne kalkma egzersizleri yapıyoruz gün içinde kullandıkça kas ve kemikleri güçlenicek artık doktor kontrollerinde doktorunda yaptığı şeyler bunlar