araskuzumm0918 Selam anneler ,Ankarada güvenilir organik tavuk aldığınız bir yer var mı?paylaşırsanız çok sevinirim
Sltn araskuzumm0918 intagrmdan takip ettiğim biyer var çiftlik süt yumurta tavuk getiruyorlar her hafta belli yerlere teslimat var.tavuk için önceden sıra bile oluyor.ama fiyatı yüksek ister istemez kilosu 35 lira tavuğun mesela sütün kilosu 7 tl.
Ogulveannesi araskuzumm0918 Ablam Ulustan halden güvenilir bir yerden alıyor tadıda çok güzel gerçekten organik olduğunu anlıyorsunuz
IrmakDuygu Eşim tarım bankacılığı bölümünde çifçilerin birinden satın aldık bugün yaptım gerçekten enfesti tadı ben marketten almıyorum bu sebeple yeni kesileni alıyoruz sizin için sorarım nasıl temin edebilirsiniz diye 🌸
IrmakDuygu araskuzumm0918 malesef yapmıyorlarmış satış☹️ Umarım güzel bir yerden bulursunuz marketteki tavuklardan sonra biz ne yiyormuşuz bu zamana kadar diyor insan..😞🥺
Ugggg IrmakDuygu organik ya koyun alıp kesen bile var ondan sordum tavukmu diye:) benim teyzemler canlı alıp kesiyorlar falan bigun denk geldik eti kırmızıya yakın pembe bizim marketten aldıklarının bembeyaz çok sasirmistim Allah bilir neler yiyoruzda kim uğraşacak bulacak
IrmakDuygu Ugggg aaa o lezzeti bir tadın inanın parası gözünüze gözükmez arar bulursunuz gerçekten bende şaşırmıştım ilk ben aynı gün suyuna çorbasını yapıyorum pilava koyuyorum birde kendisini yiyoruz 🤭 Allahım olmayanlara rızık nasip etsin İnşallah🤲🏻
Ugggg IrmakDuygu amin benim etle pek aram yok ama bebeğim öyle olsun istemiyorum ins bu tarz şeyleri yiyebileceği dönem dogalindan bulup yedirmek istiyorum