Mrvgkn Şurup içiyor prospan burun spreylerini sıktım soğan kesip başucuna koydum bal yedirdim ılık su içirşyorum ayağının altına sarımsaklı zeytinyağ sürdüm ama yok uyuyamıyo bir türlü başşka ne yapabilirim
Minikmucizem- Mrvgkn geçmiş olsun canım balin içine bı çay kaşığı çörek otu koy metal kaşık değmeyecek şekilde öyle bı dene istersen inşallah şifa olur 🙏
Senemasilberen Mrvgkn buhar yap canım serum fizyolojikle ve uyuduğu odayı havadar tur ki rahat nefes alsın
Voleddurderkum Mrvgkn canim.hic.bisey iyi gelmiyor cevizde n baska cevizin içini cikart içindeki zari kabuklari kaynat 5dakika ılk ver
Seraysarp Ben ılık suya bal ve limon sıkıyorum hemen geçirmiyor ama azaltıyor düzenli olarak kullandığımda etkisini görüyorum suluğuna koyuyorum
YigitefeBey Mrvgkn zeytinyağının içine 2-3 diş sarımsak ezip koydum buzdolabında 2 saat beklettim her uyumasinda ayağının altına şurup çorap giydirdim resmen mucize
Aysnndoruk Mrvgkn cnm bu prospani herkes içeriyo ama ankara tıp acile goturdum bebeğimi hemen kes bu öksürüğü artıran bir ilaç dedi yine sen bilirsin tabi
pikacuu Mrvgkn Ihlamur yapraklarını al aktardan. Bi tutam at suya içine de limon elma armut mandalin vs meyve koy kaynat 10 dk falan rengi dönüyor suyun. Ilık ılık içir gece rahat yatar 2 3 güne bir şeyi kalmaz cnm bana dua edersin
Seraysarp Feride_Ali 21 aylık cahil ve bilinçsin bir anne değilim merak etmeyin 1 yaşını doldurduk hatta 2 yaşına geldik
Feride_Ali Seraysarp onun için soylemedim canim benim bebegimde 1 yaşinda vere bilirmiyim diye sordum ama verdim içmedi
Seraysarp Feride_Ali anladım canım ben suluğuna koyuyorum su yerine içiyor tadı tatlı sonuçta çok yadırgamadı ben balı sade şekilde yediremiyorum bu yöntemi buldum