Glsm_0 Vallahi kafayı yicem artık gece uykularımız resmen zehir hiçbir şekilde uyumuyo yaa tek biz mi böyleyiz ben mi beceremiyorum anneliği anlamıyorum 😢 11 aylık bu arada
lalbg Glsm_0 kalktım oturuyoruz salonda 11 aylık. Çok loş bi ışıkta oynuyo. Gözüm kapanıyo resmen ama kızım duracell pili gibi full enerji🤦🏻♀️
Mircan Glsm_0 15 aylık uyumuyor ve ben delirmek üzereyim vallahi dişlerimi sıkmaktan dişlerim ağlıyor Allah’ım sen sabır ver Yarabbi….
Glsm_0 NukleerBaslikliKiz bazen hiç uyumuyo mesela şuan bazende yarım saatte bir fln uyanıyo.. gözleri gidiyo ama inatla uyumuyo ortalığı yıkıyo ya
Tugbadeniz1 Ah ah bizde oyleyiz öyle çaremizinki gece boyu kucakta anca öyle uyuyor yoksa yok sürekli kucakta salllicm ee bende uyuya klyrm hemen uyanıyor 4 aylık olcz hepbboyleyz
Glsm_0 lalbg vallahi öyle bende öyle diyorum hiç bitmiyo onların pilleri maşallah 😢 enerjisinin çeyreği bende olsun yeter diyorum ama yok yani 🤷🏻♀️
lalbg Samett95 benimki de öyle. Ve bugün o kadar yorgundum ki ayaklarımın altı yanıyo resmen. Eşim de çok yorgun şimdi sen uyu sonra sana vericem dedim. Nöbet sistemi artık.:)
Samett95 lalbg sen yine iyisin ben 3 gundur eşim sehir disinda kimsem yok tek basimayim evde gunlerdir perisan oldum
Samett95 Mircan ben kurtuldum kizlar darisi size resmen beynim rahatlari 7 saattir uyumuyo direniyo kafayi yicektim uyudu simdi oh sukurler olsun yarabii
Glsm_0 Samett95 uyusada uzun sürmüyor ki yarım saatte bir uyanıyor 😢 ben tam dalıyorum o uyanıyo derken bi şekilde sabahlıyoruz 🤷🏻♀️
220520B Bizde de aynı sıkıntı ayaklarımda sallıyorm 1 saat bile salladığm oluyor yerine yatırıyorm hoopp gözler açık ağlıyor 😢😢 17 aylığız bizde
Glsm_0 220520B 😢 ayy korkutmayın benii yaşına girince düzelir diye bi umutla bekliyorum bende boşuna mı bekliyorum acaba 😢😢