Laylaylaylaylom Kızlar alerji için doleday kullanan var mı kızım a sabah akşam yarım ölçek başladık bu gece üçüncü kere kullandık içtikten bir saat sonra kustu böyle bir yan etki gören oldu mi kullanip çok endişelendim gözüme uyku girmiyor
Neseerol Laylaylaylaylom ben oğluma kullanıyorum hemde 3 aylıktan beri şuan 3 yaşında ama günde iki hiç kullanmadım hep geceleri yarım ölçek kullandım dozu fazla gelmiş olabilir mi bide yemek üstüne hemen icmemeli geçmiş olsun
Toprakaren Laylaylaylaylom eczanede çalışıyorum canm dozunu fazla vermiş olabilirmisniz eczacı nasil tarif etti eğer yan etki yaptığını düşünüyorsanız veya ilaci değiştirmek isterseniz doktorunuz ile iletişime gecin
Laylaylaylaylom Neseerol Cocuk doktoru sabah akşam deyinc pek sorgulamadim ama kusunca aklıma şüphe düştü acaba ilaçtan mi diye çok korktum vereceğimi sanmıyorum siz alerji doktoruna mi goturduniz çocuk doktorunuz mu yazmıştı
Neseerol Laylaylaylaylom kendi çocuk doktorumuz yazdı aynı zamanda çapa alerji bölümünde takipliyiz o ilacın sabah akşam kullanıldığını hiç duymadim çapada ki doktorlarımız da kendi çocuk doktorumuz da hep geceleri yarım ölçek dedi siz hangi şehirde yasiyosunuz
Laylaylaylaylom Toprakaren Soyle eczacı alırken akşamları yarım doz dedi ama doktorum sabah ve akşam yarım doz dediği için doktorun dediğini dikkate aldım yani ateşi yok hasta değil ben ilaçtan şüphe ettim çünkü ilacı verdim uyuttum 45 dk sonra kustu baya ağız dolusu bir daha kusar mi acaba ilaçtan dolayı is aşırı korktum herhangi bir zararı olmuş mudur kusma dışında
Toprakaren Laylaylaylaylom doktorunuza danışın ozman çünkü bizde akşamları yarim veriyoruz ayına gore ama doktorunuz ne dediyse onu kullanın diyoruz ama çok kustu diyorsun ozman bi iletişime geçin ne yapalım diye
Laylaylaylaylom Neseerol Aydin muhtemelen doz faza geldi bırakacağım çocuğun bünyesi istemedi ve çok korktum Allah’tan kusup çıkardı