Brhnnsrn 10 günlük bebeğim uykuda her seferinde hızlı hızlı nefes alıp gülümseyip gözlerini açıp kaydıriyo ama bu hareketleri her seferinde yapıyor acaba nöbet gibi bişey mi geçiriyor bilenler yazabilir mi
Ayysvmyl Brhnnsrn yok annesi rüya görüyordur. Benim bebeğim de bir iki kere öyle yaptığını görmüştüm ama pistin üstte kalsın
Ugggg Brhnnsrn nöbet olduğunu sanmıyorum çok.kucuk daha normal bu hareketler benimkide öyle gözlerini kaydirirdi açmaya calisiyomusta acamiyomus gibi kahverengisi oynar gibi hızlı nefes alıp verirdi malum emziriyosan yoruluyodur çok küçük daha
isabel Brhnnsrn rüyadır o benim bebeğim hala gülüyor gözlerini açıp açıp kapatıyor. Bazen ağlıyormuş gibi yapıyor 🤗
Brhnnsrn Ayy inşallah kızlar biz eşimle endiseleniyoruz daha ilk bebeğimiz ne yapcamizi sasirdik daha önce hiç bebek büyümedik ki hatta nöroloji doktoruna götürmeyi bile düşünüyoruz
Ugggg Brhnnsrn nöbet geçiren bebek birebir gördüm bir yaşındaydı aniden gözleri döndü başı düştü Çenesi kitlendi acamadilar hemen ambulans geldi . Seninki uyucamki uyumicakmi karar veremiyor adapte olmaya çalışıyor :)
Esem Brhnnsrn biz 2 aylığız biz hala yapıyoruz koşmuş nefes nefese kalmış gibi nefes alıyor gözlerini kaydırıyor kahkaha atıyor iç çekiyor için rahat olsun