Merhaba hanımlar ☺️ İki gün sonra aşımız var kolay atlatmak için aşı sonrası neler yapabilirim ?
Tugce__ cnm biz az önce aşı olduk calpol şurub var onu çoçuğunun ver istersen ya iğneden sonra yada öncesinde
Tugce__ aşkta gitmeden önce calpol şurup verirsen daha faydalı olur ağrı konusunda
Doktordan ilaç veya fitil istesem mi ? Bir de ateş olup olmadığını bana yazar mısın? Allah şifa versin bebeklerimize
Tugce__ dün olduk biz ikinci ay aşılarını. Tedbiren fitil aldık ama vermeye gerek kalmadı ateşlenmedi çok şükür
Ateşi yoksa kesinlikle calpol verme canım ateşi 38 olursa bir çay kaşığı verirsiniz onun dışında vermeyin
Bizimde persembe gunu stresi simdiden sardi insallah kolayca atlatir kuzularimiz
Bizimde perşembe günü aşılarımız. Kızlar bide şey sorucam rota aşısı yaptıralım dedi hemşiremiz ama yaptıranınız varmı şimdi yaptırsammı sizce???
Ben henüz yaptırmadım vakti gelince yaptırıcam
Biz aşı olduktan sonra önlem olarak fitil aldık ama kullanmaya bile gerek kalmadı calpol verdim o da önlem içindi sorunsuz atlattık inşallah sizinde öyle olur