Sedakcby ugursuzsafiye direkt çağırın canım LG Qled bizim. 2.senemizde tvnin ekran kartı yandı durduk yere
Ece123 ugursuzsafiye Evet o markanın o modeli problemli iki kişi daha var aynı şeyi yaşayan tanıdığım
aphrael armuttan teklif alip yaptirdik biz.. ayni gun icinde yaptilar.. yetkili servis hakkinda cok aikayet vardi tercih etmedik .
2cocuk_1anne_ ugursuzsafiye fişten çek gerş tak bazen bizim televizyona da oluyır fişi çekip takıyorum açıyorum düzeliyor
Telatabiler ugursuzsafiye televizyonu samsung marka alcaksın 7 senedir kullanıyorum hiç bozulmadı ekran kartı yanmistir
musmutluanniskos ugursuzsafiye bizde de olmuştu ama kablolardan birinde temassızlık vardı o yüzden. Kabloları oynatınca dğzelmiyorsa kart yanmış olabilşr
ugursuzsafiye musmutluanniskos 2 kablosu var biri oynatilcak gibide degil sanki bide anten girisi denedim ama buyuk ihtimal yanmis🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Neslimmmmm ugursuzsafiye 😂😂😂tam garantisi bitmiş öle bozulmuş😂bizimkide aynısı olmuştu ekran kartı gitmiş arçelikti markası biz yaptırmadık ama gittik samsung tv aldık