Erdemir Ya uyumuyo 3 4 saatır salla salla uyumuyor uykusuzluktan bayılcam resmen bebeğim 2 aylık ne zor ya 😭
Tugcedrkc Erdemir ahhhh o günler sinir oluyordum laaan uyusanaa dur kızıyordum 😂😂 çoğu sebep ya gazı var ya da bir yeri ağrıyor 2 Side değilse canı uyumak istemiyor konuşun muhabbet edin biraz haşin sevin mıncıklayın 10 dk mışıl mışıl 🤓😌😌
MyEternalLoveNoyann Erdemir benimkide aynı dünde bugünde anlamadım ne oluyor dün saat 10bucuktaa uyandı 3e kadar uyumadı gazını da çıkardığı halde sancısı vardı sanırım mahfoldum o ağladı ben ağladım gerçekten çok zor ya Allah yardımcımız olsun
Pinarmete Erdemir o zaman gazi falan olabilir illa ki bi sıkıntısı vardır:/ ayaklarını karnına doğru çekip bırakın belki varsa cikar biraz. Arada bi oluyor bebislerde öyle maalesef. Bi şeyleri tutuyor uyumuyorlar insallah bi an önce uyur
Erdemir Pinarmete yaptım bacım yaptm yağladım esneyi uykusu var gazı olduğunda ağlıyordu çıkarıyordum yok gözünü kapattıyo sallamyı bıraktım an açıyo gözleri
Erdemir Tugcedrkc valla insanın aklına neler geliyor töbe diyorum hayatım böyle mi geçecek ah cansel 1 ay sonra evlilğinden hamile kalırsan böyle olur valla masaj kalmadı yağladım karnıda tok salamyı durdurduğum an uyanıyor kafayı yicem
Tugcedrkc Erdemir hahaha bende evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım😂😂 dedim gezmeler başlasın dede evinde yapamadıklarımı yapacağım bir baktım Selaaamın alleykküümm dedi😂😂 geçecek geçecek eşinden destek iste mutlaka
Birmete Erdemir en iyisi çabalamayın çabaladıkça Daha çok sinir oluyorinsan bizde de akşamdan beri 2 kez uyudu uyandı uyumuyor 😖 gece geç yatıyor sabah geç kalkıyor daha 2,5aylık ç. Uyku düzeni nasıl bu hale geldi anlamıyorum
Erdemir Tugcedrkc he valla eşşimle gezerim tozarım dedim yok 😂 anca bu 2 yaşında olcak ki rahat gezicenn
Erdemir Birmete aynen yaa bende anlamış değilim kafayı yicem ne gazlı bebekler bunlar eskiler napıyormş acaba