Kelebek_93 Merhabalar uyku tulumu arayışındayım oğlum 7 aylık Evimiz doğalgazlı ve tog Değeri 2.5 in altında olanlar çok ince geldi bana 2.5 te terletir mi acaba bide kullanan anneler bi beden büyük mü aldınız yardımcı olursanız sevinirim ☺️
Gulsahhh38 2.5 tog var bizde LCW 7 aylık bebeğim odası 20-19 olduğu zaman giydirip yatırıyorum içine bi atletle Çorapsız. çok memnunum. 6-9 ay bedeni tam oluyor
Kelebek_93 Gulsahhh38 bende waikikide beğendim 2.5 togdu biraz kalın gibi geldi bana o anda ama onu alacam galiba
drn5410 Kelebek_93 22 23 dereceye 2.5 tog kalın olur yada zıbınla giydirmeniz gerekir bizimde şuan 21 22 hatta 20ye düşüyor artık içine ince bir pijama takımı gayet yeterli oluyor bide bir beden büyük alın tüm kış gitmesi için şuan 7 aylıksa 9 12 varsa öyle yada 12 18 gibi.. Bizimki 15 aylık 18 24 ay 1.7 tog kullanıyorum gayet memnunum üşümüyor çok şükür terlemesi daha sıkıntı üşüse üstüne battaniye atarsınız ama terlese o soğukta üst baş değişmek yada terinin kuruması başlı başına hastalık sebebi
BBBuse Kelebek_93 bizim de ayni oluyor 2.5 aldim xok terledi ensesi isilik oldu ben de giydirmiyorum şimdi havalar iyice soguyunca daha iyi gelecek büyük ihtimal o zaman gece 21 20 falan oluyor çünkü ev
Kelebek_93 BBBuse evet havalar soğuyunca iyi olur dediğiniz gibi bende aslında yeni taşındım Evim çok güneş alıyor önceki evimde doğalgazla çok ısınamıyorduk burda ısı nasıl olacak onu bilemediğim için kararsız kaldım zaten nasıl alayım diye