Deryadila2534 Kızlar yazdım gibi kızıma ne yedireyim gece mama cekiyor 2 biberon falan gündüzde sadece yogurt ekmek yemek istiyor ama ben hersey vermek istiyorum yaglı şeyleri pek sevmiyor napıcam ne versem tarif falan verebilirmisiniz hep yogurt ekmek olmazki🙁
pogacayanakli_aylamm Deryadila2534 gurme bebek menuleri diye yemek tarifi indirdim orda ayina gire guzel tarifler var bakabilirisniz
Kelebekkkkkk Deryadila2534 benimki de 7,5 ben herşey veriyorum artık canım pütürlü şeylerde vermek lazım
Merveovunc-1 Deryadila2534 tarhana çorbası ve yoğurt dışında benim kızım da bişey yemiyor 8 aylık oldu tarhanayı biraz koyu yapıyorum aroması olsun diye
kaymakliekmekkadayifi Deryadila2534 canim ben artik kendimize yemek yaparken tuzunu baharatini vs atmadan ona ayiriyorum sonra atiyorum ve onu yediriyorum. Herseyi yedirmeye calisiyorum. Mesela dun bezelye yemegi yedirdim. Bir onceki gun tavuk sote. Bide mutlaka hergun yemeginin yaninda cacik yapiyorum benim kiz cok seviyor sarimsakli cacik🤣
Rruukkiiyee Deryadila2534 instgramdan blw beslenme yaz baya tarifler var orda birde trentyoldan bebek corbalari irmikler falan var onlardan aldim tabi kargo bugun gelfi yarin yapicam bebek irmigi tarhana falan
EsmaSulun İnstagram da hastalanmayancocuk sayfasına bak çok güzel ve çocukların severek yediği tarifler var
Kelebekkkkkk Deryadila2534 yaptığım her yemekten veriyorum mesela dün fırında tavuk yaptım patatesinden tavuğundan yedirdim elimle ezerek yanına yoğurt
Deryadila2534 kaymakliekmekkadayifi bende artık oyle yapıcam valla ileride sorun olur cünkü yemez artık
Rehoo Deryadila2534 canım mesela bak öğlenleri çorba verebilirsin şehriyeli pirinöli kıymalı bişiler hem pütürlü olur yemiyodu benimki valla yastık koyuyom kafasının altına yatırarak yediriyorum yiyor oturası yok resmen. Yavaş yavaş dışardan yemeğe böyle alışıyor sandalyesindede azda olsa yemeğe başladı. Bu akşamda ben şehriye çorbası vardı biraz ondan biraz pırasanın suyuna ekmek bandım pırasa verdim . Valla bizimkiler ek gıdayı reddetti diye herşey yedirmeye çalışıyorlar börek yedi geçen gün 😂