burda aktif olarak cok yorum yapmasam da surekli takip ediyorum ve görüyorum ki biz anneler olarak kendimizi cok yıpratıyoruz uzuyoruz doymuyomu neden agliyo uyumuyo surekli emmek istiyo kizlar her anne emzirmek zorunda değil ben kendi istegimle sezeryan doğum yaptım dogumdan önce sürekli o cocuk ememiycek yok ac kalicak yok bağ kuramiycak denildi durdu dogum yaptım sutum damla bile yoktu goguslerim hepimizinki gibi yara oldu cok acılar çektim emzirme zamani gelmesin diye dua eder oldum surekli emmek isteyen emsede emmesede heran aglayan huysuz bi bebegim vardı herkes doymuyo ondan ağlıyo bakamiyosun ac biraktin yani ne laflar duydum gizli gizli cok agladigimi bilirim lohusanin kafayi yememesi mumkun degil ben iyi yırttım 😀 vee en sonunda herkesi kovdum guzel bi kahve içtim ılık bi duş aldım benim sütum var yoksa da sorun degil bu bebek benim ben onin annesiyim ve ona en guzel ben bakarım dedim bi baktim sütum cogalmis müzik actim her sabah kuzeyimi kucağıma alıp (her ne kadar herkes alma alışır desede) her sabah müzik açıp dans ettim kendimi sevdim bebegimi sevdim şimdi tosbik mutlu bi bebegim var 3 ay 9 günlük oldu ve ben calismaya bilr başladım küçük bi kafemiz var esimle islettigimiz ben ger gun oğlumla birlikte oraya gidiyorum beraber garsonluk patronluk bulaşıkçılık her işi yapıyoruz yani demem o ki hayat zor bebek zor koca zor kaynana zor kadına hayat cokkk zor ama neden kadina zor çünkü kadın güçlü her zorluğun üstesinden gelir sag duyulurdur fedakardır kendinizi sevin emmese miniginiz emmesede siz annesiniz sizin sicakliginiz kimsede yok siz o bebeğin mucizesisiniz mutlu olun mutlu edin sezeryan normal dogum yapan emziren mama veren her anne eli öpülesi... bütün annelere selam 😍🤱🤱