ozgurm bi iki gun sonra izmire gidicem ve araba otobus ikiside beni cok kotu tutuyor uyumadan hayatta gidemiyorm ama 27 aylik oglumla gidicem baska kmse yok otobua tutmasini engelleyebilecegm ne var acaba yardmci olurmusnuz ?
Gmze1998 ozgurm eczanede hap şurup satiyorlar onlardan alın iyi geliyor benimde kızım kusuyor sürüp içiyorum yola çıkmadan önce
Tombalakannesi ozgurm matapid diye bir ılac var o ise yarıyor diye biliyorum Allah yardımcın olsun canım
Berraserra ozgurm eczaneden bulantı bilekliği alın benim ablam ve 5 yaşındaki oğlunuda aşırı araba tutardı bırakın uzun yolculuk yapmayı çarşıya gidemezlerdi ikiside mide bulantısından sonra eczaneden bulantı bilekliği aldık ikisinede İzmit’ten Nevşehir’e gittik geldik hiç bulantı yaşamadılar
Zerr ozgurm Yazılanların dışında çocuklar için bişey görmüştüm videoda.. kadın çocuğun göbeğine yara bandı yapıştırıyordu çapraz şekilde öylece kusmuyormuş ama yetişkinlerde işe yarar mı bilmem 🤷♀️
Berraserra Berraserra ablam bulantı hapıda kullandı hiç bi işi yaramadı onda tek işe yarayan bulantı bilekliği oldu