SinemAsel ** Merhaba merak ettiğim bir konu var orjinal sertifikalı kehribar kolyeyi nereden alabilirim fiyatı çok uçuk olmayacak şekilde **
Thesra SinemAsel Ben tots&more sayfasından aldım sertifikalı geliyor fiyatları biraz pahalı ama orjinal ve çok güvenilir💁🏽♀️
Ikierkekannesi SinemAsel canim kehribar kolyelerin sertifikaları her şekilde alinabilicek ve çikarilabilicek basit sertifikalar,benim bütün ailem kapalı çarşıda calisiyor biz sordurduk herkes ayni seyi söyledi ama carsida özel tas satan bi yer var bende oradan getirticem inşallah o yüzden sertifikası var diye çokta güvenmeyin 😌
Minikprenseees ikikizannesi işe yaraması için mesela dis ağrısı için boyuna takmak gerekmiş ağrıya yakın yerde etkili imiş bir yerde okumuştum almadım henüz
ikikizannesi Minikprenseees boynunda takili zaten sadece salyasi coktu yerlere akardi o konuda fayda gordum huysuzluk devam
SinemAsel Çoğu yorumları okuduğumda herkesin işine yaramış bende yorumların etkisinde kalarak almayı düşünüyorum hem gaz problemimizde bulunmakta rahatlatıyormuş bu kolye bi nebze işe yarar hemde diş dönemimizde kurtarıcımız olur diye düşündüm hepsiburadada bulunmakta sertifikalı flaan diye yazıyor ama pek doğru bulmadım o fiyata olduğu için
Deryammm Bebeğim 3 aylikken aldim suan 6 aylığız 2 tane dişimiz cıktı. Salyamiz fazla olmuyor ateş yapmadi şükür biraz huzursuz oldu diş cikarirken o kadar canım. Bence faydasi var bana göre..
Esmaacyln Kehribarburada_store sayfası baya ünlü ve güvenilir bi sayfa bende bir çok arkadaşımın tavsiyesiyle ordan aldım sertifikalı ürünleri
SinemAsel Aaa sertifikalı diyerek öyle bir kağıt çıkarmaları ne kadar kötü kendim için olsa neysede çocuğum için alıcam sonuçta birde dediğiniz sayfaya bakıyım bunların renkleri oluo farklı farklı bi anlamı varmı farkediyormu o taşların rengi
SinemAsel Kehribarsepeti.comda fiyatı kehribarburadaya göre bir tık daha uygun birşy farkedermiki acaba