Cigdemce Kızlar 2. Ay aşısı gibi mi. Sadece 2 ayaktan mi vuruluyor. 2. Ayda huysuzlanıp 5-6 saat emmemişti. Ateşi de hafiften çıkmıştı. Her bebek farklı elbet ama genel olarak sizde durumlar nasildi bizde pazartesi olacağız.
Hanzade13 Cigdemce 2. Ayda hbir şey olmadı ama 4. Ay zorladı bizi hala da huysuzluğumuz devam ediyo 4 gün geçmiş olmasına rağmen
Rabiamhmt Cigdemce 2 bacagada yapılıyo bnm bebegım 2. Ay asısında cok etkılenmedı ama 4. Ayda mama yemedı meme yemedı 3 gun baya huysuzdu🙄
Seymaay Cigdemce benimki de 2.de hafif ateş huzursuzluk vs oldı ama 4. De birşey olmadan atlattık çok şükür. İnşallaj olmaz sizde de
Ebruli3452 Cigdemce benim bebeğimde de bir gün boyunca ateşlendi halsiz yattı yavrucum :(( calpol verdim ama etkisi geçince tekrar çıkmıştı en son 39 oldu ılık suyla yıkadım düşürdüm koltuk altlarına bez koydum. Bir gün böyle oluyor sonra geçiyor
Cigdemce Rabiamhmt uf yandık desenize. 2. Ayda 5-6 saat meme yi istemedi veremedim. Bakalım bunu nasıl atlatacağız.
Cigdemce Seymaay inşallah canim ya. 2. Ayda bizde huzursuz olduk biraz ama bakalim bu nasıl geçecek 😔
Cigdemce Ebruli3452 ya 39 yüksek mis baya çıkmış. Aynen ilk geceyi atlatmak gerek sonra bi rahatlık geliyor insana. Benide korku aldı şimdiden. Aman az huysuzlansin ama ateşi çıkmasın diyorum bende napim
Ebruli3452 Cigdemce ateş düşürücü vermeyin hemen diyorlar ama çok çabuk çıkabiliyor ateş :( mecbur veriyorsun
29052021 Cigdemce konuyla alakalı değil ama biz nerdeyse 5 aylık olucaz hala sağlık ocağımız bizi aşıya çağırmadı. Bikaç defa ben aradım zamanı geçti diye ama biz haber veririz deyip ertelediler sürekli. Sizce sorun olur mu?
Cigdemce 29052021 yanı 5 aylık olmuş geçmiş aşısı olması gerekirdi aslında. Hadi 15 gün geçer anlarım da bi ay geçmiş. Bilemedim ki
29052021 Cigdemce aşırı sorumsuz bir sağlık ocağına bağlıyım ve değiştirme imkanım yok malesef. İnşallah sorun oluşturmaz bu gecikmeler🙄