herseyguzelolacakk ahsenmomm sarımsağı ezip zeytinyağında biraz bekletip yağı ayak altlarına sürün. İnşallah faydası olacaktır. Ayrıca yine ayak altlarına limon sürebilirsiniz. Bunlar doğal yöntemler tabi. En olmadı calpol verin
brokoli ahsenmomm 37.5 dusurmenizi gerektiren bir seviye degil aslinda, bolca su icirin. 38 e dogru dogal yontemler deneyin, kiyafetlerini azaltmak, ilik suyla islatilmis bezle silmek, bolca su icirmek gibi. dusmez ise 39 u gordugunde calpol verirsiniz
Balanne_ ahsenmomm canım doğal yöntemler doktoruna danışmsdan yapma derim ben bşr yerde okumustum sış ateşi düşürüp iç ateş olur Allah korusun şuanlık üstğnü çıkar ılık su ile bexi yoka koltuk altına kasıklara tanpon yap düşer yada 4 5 saatte bir Carpol ver cpk çıktı ateşi düşmüyor ise ılık duş aldırırsın
Koala06 herseyguzelolacakk 1 yaş ve sonrası bebekler için öneriliyor diye biliyorum yanlış yönlendirme olmasın?
herseyguzelolacakk Koala06 ben kullandım canım bebeğim 4 aylıkken ama tabi her bebeğe etkisi aynı mı olur bilmiyorum 🤷🏼♀️ Limonu hep önerirler ama zeytinyağının da bi zararı olacağını sanmıyorum
ahsenmomm brokoli calpol verdim azıcık . Şimdiye kadar ilk defa ateşi çıkıyor o yüzden korktum ne yapıcam diye 🤦🏻♀️ Çok teşekkürler tavsiyeler için 🎈
ahsenmomm herseyguzelolacakk canım ateşine iyi geldi Allah razı olsun ateşin sebebini de öğrendik çözdük elhamdulillah 💓💓💓
Gtmz ahsenmomm bizde ateşiliyiz suan 2 tane diş çıkıyor ayak altına sarımsakli yağ sürüyorum koltuk altina ıslak pamuk ama kafa yanıyor valla 2 kere dus aldırdık eme eme uyuyor yavrum yan dişler beklerken azının yanındaki dişler çıkmaya başladı sarımsaklı yağ sürüyorum diye burnu da açıldı genzo de temizleniyor sizin nedenmiş
Bfgm ahsenmomm merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benim kızımında aşırı bi balgamı var doktora gittik antibiyotik verdi ama o zaman ateşi yoktu dün akşamdan beri ateşi de var calpol veriyorum biraz düşüyor sonra yine çıkıyor. Siz nasıl geçirdiniz?
ahsenmomm Gtmz bizimki diş değil salgından dolayı 🤦🏻♀️ Çok geçmiş olsun sizede . Bizim elhamdulillah biraz rahatladı
ahsenmomm herseyguzelolacakk yani salgın var diyor bebekler balgamı dışarı atmayı bilmediklerinden içeride kalıyormuş ve ateş yapabiliyormuş
ahsenmomm Bfgm canım sabah bizde doktora gittik bir tane sprey verdi. Burun tıkanıklığı ateş yapar dedi . Bende calpol vermiştim ve arkadaşın dediği zeytinyağı sarımsak karışımından yaptım
Zeynep1 ahsenmomm geçmiş olsun biz de bugün atesliydi 27 aylık kan idrar temiz çıktı görünürde bişi yok ciğerlere enfeksiyon çıktı biraz antibiyotik kullanıyoruz şimdi 😔😔😔 içirmek işkence içmiyor ne yapacağım bilmiyorum
ahsenmomm Zeynep1 ya çok enterasan bir dönemden geçiyoruz bütün çocuklar bir şekilde hasta 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ İlaç içirmek gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun
ahsenmomm Balanne_ teşekkürler ateşi düştü elhamdulillah zaten çok yüksek bir ateş değildi ama ilk defa ateşlenince ben Korktum . Teşekkürler önerilerin için 😊