Metekaran Merhaba uzun zamandır istanbul maltepe de ve civarında kiralık daire arıyorum kızlar.ev sahıbı olan yada cevresınde ev bulunan kimse varmı?Ev fiyatları o kadar yüksekki max 3500 limitim ne olur bir yardım edin.
Metekaran Tugcedrkc 4binden asagı ev yok ne ara bu kadar vicdansız oldu herkes herkes çok iyi maaş almıyor ki
Evrim1906 Metekaran üstte kalsın canım ankara’da oturuyorum en lüks sitelerde o fiyat burada Allah yardımcın olsun valla ev sahipleri de kafayı yemiş insanlar bu devirde ekmek alacak para bulamıyor onların malı bulunmaz hint kumaşı sanki
Biricik01 Evrim1906 Dimi ya Ankara da 500 600 e bile çok güzel kiralık evler var , İstanbulda yaşanmaz orda yaşayanların da Allah yardımcısi olsun
Metekaran Evrim1906 o fiyata kiraya verenler hangi akla hizmet yapıyor vicdansızlar kiralamamaları lazım işin kötüsü evlerde tutuluyor
Metekaran Biricik01 amin öyle valla ama devletin bu işe dur demesi gerekiyor 5 bine bile düzgün ev yok
Kalpsizim33 Biricik01 Ankara’da bufiyatta Mamak da gecekondu ve apartmanlar da kot 1-2-3 de var Sincan da 21-25 yıllık binalar 1000 den başlar