Ebru010101 Kızlar merhaba sünnet için hangi bölümden randevu alıyoruz 3 aylık bebeğim şuan sizce en iyi zaman ne zaman sünnet icin
Bebegimm1 Ebru010101 üroloji doktoruna yaptırmistim hastaneye arayıp sorun siz. suan bile yaptirmak daha iyi hareketlendigin de yaptirmak zor olur
Aysee21 Ebru010101 benim oğlum da 3 aylık 5 gün önce yaptırdım çok da rahat ettim keşke daha erken yaptırsaydm özel hastanede 10 dakika da yaptırdik
monalissa Ebru010101 üroloji bölümünden, en ideal aydasınız bence, bizde 10 gün önce olduk 5,5 aylıkken, çok rahat geçti, siiznde öyle olacaktır inşallah🥰
YorgunAnneyimvesselam57 Bende cocuk cerrahisi biliyorum ama tavsiyemdir bardaksiz vocugun altini baglama bebekse tabi 😀 insallah kolay gecer
rua_da_senhora_das_verdades Aysee21 peki siz nasıl üstesinden geldiniz? Biz bugün yaptırdık oğlum iyi ama ben iyi değilim.. ağlamak geliyor hep içimden..
Aysee21 Arasbeyinannesi evet yarın klipsi çıkacak bugün şişti biraz doktoru da olur şişlik dedi ama çok az şişti
Arasbeyinannesi Aysee21 bizimde pazartesi sünnet oldu Çarşamba sargısını cıkartık şişti sonra doktor cok normal hergün yıka düzelecek dedi merak ediyorum kac güne inicek sizede geçmiş olsun
Aysee21 rua_da_senhora_das_verdades bana pek öyle şeyler dokunmuyor soğuk kanliyim ben olabilir ağlayabilir acıyabilir önemli olan soğukkanlı olup kendini bırakmamak
Arasbeyinannesi Tahannesi25 bezi bağlayınca canı yanmasın beze sürtmesin diye bardak konuluyor bir süre
YorgunAnneyimvesselam57 Tahannesi25 cnku bez pipisine surtuyo basima geldi dojtor tampon var dedi beze surtmez cisiyle cabuk iyilesir dedi bana snra igkumun cani binyandi bez srtuyo kanadi biseyler tampon d3digi kucuk bisey dusuyo snucta ama bardak ne cisi yakti yarasini nede bezine surttu bizim bile acik yaramiza bisey surtse acir yani
Tahannesi25 YorgunAnneyimvesselam57 işte bize demedi döktür tamponla durdu Allah’tan öyle olmadı bizde ya bardaksiz geçirdik bu dönemi