Yesidil Bunu yaptığınız bi uygulama vs var mı kızlar ya illa apple tv mi olacak yani androidler bağlanıyor iphonede bağlanda youtube değil ama onun dışındakileri lütfenn yardımm??
Deletedmom27337 Yesidil iphone bağlanmıyor galiba ya çok araştırdım birkaç program denedim olmadı sadece apple tv ye oluyormuş yanlış hatırlamıyorsam 🙄 eğer bir yolunu bukursan bana da söyle 🙈
OzgeKaratas20 Yesidil wifi vs açmak için ekranı yukarı kaydırıyoruz ya orda wifi vs nin altında ekran yansıtma var oradan yansıtıyorum ben
kbklmerve51 Yesidil valla benim telim ıphone gayette yansıyor samsung tvmde alt teli yukarı kaldırdığında ekran yansıtmaya basıyorsunuz tv yide hdm yerinden ayarladın mı fıstk gibi giriyor
Yesidil cikileyta_yemeliyim ekranı direk yansıtmak istiyorum cnım youtube tv de var zaten o yüzden başka şeyler izlerken yansıtmak istiyorum ama olmuyor:(
Yesidil Birkucakmutluluk youtubeda tv işareti var canım ona basınca tvye yansıtıyor ama tv de önemli heralde akıllı tv olması gerekiyor sanırım tam bilmiyorum da sen bi dene
Yesidil Deletedmom27337 yok canım malesef bi kaç uygulama buldum ama bir iki dk bağlanıyo sonra kopuyo bidaha da bağlanmıyo yapamycaz bu işi sanırım:(
Yesidil Ruzgo35 evet canım malesef yapamadım zaten ya youtube yansıtıyorum ve tvde de var zaten ona gerek kalmıyor da önürü olsaydı iyydi
SonSerce Ekranı yansıtmak için apple tv olması şart onsuz olmuyor. Ama tvden youtube girmek istiyorsanız tvnin tarayıcısından ya da youtube uygulaması varsa girebilirsiniz.
Yesidil SonSerce youtubea girebiliyorum evet tvde de var ama ben chrome ve dizileri yansıtmak istiyorum ama olmuyor işte:(
ahkalbimm Ayarlar kısmından telefonu yansıt var ben iPhone kullanmıyorum tam ismi neydi unuttum ama geçen gün birinin yaptım. Ayarlarında arayabilirsiniz.
Birkucakmutluluk Yesidil teşekkür ederim. Denedim bi kaç ayar yaptım oldu. Sanırım tv ye yeni güncelleme gelmiş. Eski güncellemede olmuyordu :)
birkediannesi Yesidil canım iphone telefonu YouTube nasıl yansıttın ? Bizim tv de yok bende yansıtmak istiyorum yapamadım
Yesidil kbklmerve51 evet bende ordan ekran yansıtma diyorum ama tvyi görmüyo hiç bi şekilde tvden nasıl bi ayar yapcaz