KUMSAL2020 Şuan sudocrem kullanıyorum ama daha etkili önerebileceğiniz varmı şuan Nivea önerdi arkadaşım ama bilemedim ciddi pişik sorunu yaşıyorum
VERA19 KUMSAL2020 Nivea Pişik Önleyici kullanıp memnun kalmıştım ben,fakat pişik olmadan önce önlem amaçlı.Veya hafif kızarıklık görünce onu kullanıyordum.Ciddi pişikte denemedim bu nedenle bilemedim ne desem🤷🏻♀️
Nrhytymnl KUMSAL2020 yani öncesinde bepantol pisik önleyici kullansanız daha güzel olur pisik olmaz bebeğim 16 aylık hiç pisik olmadı onun sayesinde
Busramrcn KUMSAL2020 ben hepsini aldım bence en etkili sudocrem ve mustela oldu. İkisini sırayla kullanıyorum
deryakuralerturk55 KUMSAL2020 ben kullandım memnun kalmadım pişik de oldu geçirmedi de yoğun pişik yaşıyorsanız desitin mor krem öneririm çünkü bnm kızımda pişik oluyor ve baya kötü oluyor o iyi geliyor aadece
KUMSAL2020 VERA19 Teşekkür ederim zaten şuanki pişiğinde sudocrem fayda etmiyor günlük olarak kullanırım olmadı niveayayı
Nrhytymnl KUMSAL2020 hametan mavi krem iyi geliyor onu kullanın kullanmadıysanız. Geçince de bepantol kullanım. Veya eczaneye sorun onlar pisik için krem hazırlıyorlar
KUMSAL2020 deryakuralerturk55 Şun travazol hamazing coresatin sudocrem hepsini kullandım geçmiyor zaten deli olacam olmadı bide ona bakayım bide mavi olanı var sanırım onun
deryakuralerturk55 KUMSAL2020 mavi olanı pişik önleyici mor olanı pişik kremi cnm doktorumuz çinko oranı çok yüksek dedi pişiğe de çinko içerikli kremler iyi geliyor
deryakuralerturk55 KUMSAL2020 birde bnm bir arkadaşım eczanede çalışıyor o karışım bir krem yaptı o da iyi gelmişti hamazing tryosyd fito ve evin ampul hepsini karıştırmıştı o da çok iyi geldi kızıma
KUMSAL2020 deryakuralerturk55 Olmadı onuda alırım şun sudocremde ve hamazing de çinko var ama bi fayda etmedi o zaman morunu sipariş veririm
KUMSAL2020 deryakuralerturk55 deryakuralerturk55 Akşama bende evdeki ilaçlarını öyle yapacam hamazing ve Ampul var yanına travazol karıştırırım bende çok saolun inşallah geçer