Cicekpapatya Kızlar merhaba. Kardeşim dün biontech 2 gün önce biontech oldu. Kemiklerim, kolum ağrıyor gece de ateş oldum dedi. Bende gitmiş bulundum anneme. Covid bulaşır mı bu şekilde. Kafaya taktım dünden beri.
Hifa38 Cicekpapatya inanın bu illet nasıl bir şey bilmiyorum bn covid geçirdim 6 gün baya kötüydüm ben normal hastayım sandım yirmilik diş agrimda vardı cektrmistim onun haksızlığı sanıyodum ama koku da gidince test verdim pozitif eşim ise negatif 14 günde birlikte yattık aynı normal ev halindeydik hiç maske vs olmadı çünkü 6 gün de ayniydik bulasana bulaşıyor vlla değişik ama sizinki değildir asi etkisi oluyo kardeşinizde olanlar
BenMathilda Cicekpapatya Hayır bulasmıyor. Babam da ayni sekil oldu aşı sonrasi, görüştük, bir şey olmadı
Cicekpapatya Hifa38 hani hemen bulaşıyordu demi bende anlamadım hala kaç yıl oldu çözemedim insan korkuyor herşeyden işte cok geçmiş olsun size de.
1prens1prensess Cicekpapatya aşının etkisi bu bende 1 hafta önce vuruldum 5gündür kafamı kaldıramıyorum onkadar emin bir şekilde covidim diye hastaneye gittim doktorda büyük ihtimalle pozitifsin demesine rağmen negatif çıktım