Duysel sut sagma makinasi bebekle ayni degil, ben sagiyorum bisey cikmiyor ama kizim emdiginde uzun emiyor ve yutkunuyor, sut geliyor yani. Yutkunmasini takip et. Memeni sık sut geliyor mu diye kontrol et. Aglamasi genelde ya gazdan ya da asiri uykusu gelmiştir ve uykuya gecemiyodur. Benimki krize giriyodu ben ac saniyodum ama aslında hafif ışıklı bir sessiz odada hafif sallayarak emziril sakinlestirdigimde ve uyku saatlerini izledigimde normale dondu hersey. Siz de bebeginizi izleyin. Gazini çıkarın sakin ayri bi odada sallayarak emzirin. Oglen 12 gibi oglen uzun 3 saatlik oglen uykusu olur genelde, aksam da 8 9 en gec 10 gibi (gündüz uykularına bagli) gece uykusuna dalar. Bu saatleri takip edip bebeğinizin uyku istegine gore uyutmaya çalışın. Siz sakinlestireceksiniz bir kax gune bebeginiz bunu rutin olarak alicak emin olun.
Bir de memenizde tazyik olabilir o zaman da emmez aglar, biraz sagip yumusatabilirsiniz. Bi kac gune duzelir merak etmeyin o donemlerde ben de cok cektim derdini anlayana kadar. Simdi 3 ayligiz allaha bin şükür geçti