Alparslanim Kızlar adetim 9 gun gecikti bugün kan testi verdim 0.2 yani yok geç döllenme olabilir mi kanda sonradan cikwr mi birde gebelik başlangıcı icin folik asit kullanmak gerekir mi folk asit takviyesiyle hamilelik olur mu
Omom Alparslanim bu değerin yükseleceğini sanmıyorum. Bence negatif. Folik asit takviyesi başlamalısınız evet. Hamile kalmayı kolaylaştırdığını duymadım ama doğacak bebeğinizin sağlığı için çok önemli
BBmom Alparslanim bir hafta geciktiğimde 0.1 di sonra 10 gün daha geçti tekrar yaptım baya artmıştı.dediğini gibi geç döllenme olmuştu. Sizin de Olur olmaz zaman gösterir ama folik asit zaten gebelik planlaeken kullanılmaso gerekie her türlü
BBmom Alparslanim Yani normalde çoğunlukla adet başlangıç tarihinden 14 gün sonra yumurtlama olur ve döllenme olur. Ancak benim 26. Günde yumurtlama ve döllenme olmuş. Geç döllenme buna deniyor zaten. Daha geç bi tarihte döllenme olduğu için kanda da daha geç çıktı.
BBmom Alparslanim adet gecikmesinin tek sebebi gebelik değil tabi takibini yapın. Böyle bir ihtimal olduğundan ilaç kullanımından sakının. 2 haftayı geçer ve hala negatifse kadın doğuma gözükün istersenz