Aselllll Nazeyy ne bıcım bır insan sınız kadın sıze guvenıp vermıs dolandırmıssınız o parayı nasıl harcıcaksınız merak edıyorum
Yusufagahinannesi Bu bayan ihtiyacım var diye milleten eşya alıp satıyormuş başkalarına bence böyle bir kadından alışveriş yapmayın
Rabiamhmt Nazeyy sana sadece Allah belanı versin dıyebılırım karaktersiz o kadar ıhtıyacı olanın hakkına gırdın.
Rabiamhmt Smnl valla gıt polıse ver butun bu yazılanlarında ss ını al bacım ıyı nıyetını kullanmasına ızın verme
Smnl Rabiamhmt iyi ki Mesajlar da duruyor üşenip silmemiştim eşim boşver diyor bilmiyorum beynim uyuştu 😔
Mgtlh Smnl estağfurullah ☺️ daha çok insanın işine yarayacak yazdklarnz. Emziği aldım neyseki tuttu 🤭 emzik gerçekten çok önemli 😊
umay2111 Şu size yardım amaçlı başka kullanıcın gönderdiği emzik mi yazık ya İnsanların iyi niyetini suistimal ediyordunuz haram zikkim olsun
sevimlienerji İnsanları dolandirip para kazanıyorsunuz peki o paraları nasıl yiyorsunuz coluk çocuğunuza nasıl hangi yüzle yedirebiliyorsunuz. Hiç düşünmüyor korkmuyor musunuz bunun günahından vebalinden. Bir yerlerden çıkar bunun acısı unutmayın
Mgtlh Babyalina evet avent aldım. Hayır diğer emzikleri kabul etmedi ama ben zaten bunu alacağını tahmin ediyordum kızım da öyle oldu çünkü eşim yine de diğer emzikleri denemek istedi ama malesef tutmadı onları avent Candr 😊
Babyalina Mgtlh ya benim kızımda kabul etmiyor 6 aylık acaba şimdiden sonra kabul edermi avent alsam🥺 sizinki kaç aylık