DOLANDIRICI Kizlar gece uykusuna gececegi zaman kizim yalandan bagurmaya basliyo ama bi yeri agriomus gibi sonra dan kesiliyo aglamasi nie boyle yapio sizce mama icerken gizleri gidio ama salamak icin aldigimda bagiriyo 5 ay 14 günlük
Tavsaninanasi DOLANDIRICI benimki de yapar onu 5 ay 9 günlük . Önemsemiyorum sallıyorum kendi kendine kesiliyor bakıyorum uyumuş
kelebek21 DOLANDIRICI sakinleştirmeden uykuya daldırmaya çalışmayın bence , gerekirse her uyku öncesi banyo yaptırın, müzik açın. Bide sallamayın, belki sallanmayı sevmiyordur
Denizzz88 DOLANDIRICI benim oğlumda yapıyor bi bağırmalar falan pek oralı olmuyorum suratına bakmıyorum sonra susuyo kendi kendine dalıyo hatta artık bağırmaya başlayınca anlıyorum ki tamam uyucak birazdan 😀
Merve50 DOLANDIRICI Oglum da 4 ay 2 günlük arada onda da oluyor sanki böyle canı yanmış gibi ortalığı yıkıyor sonra susup uyuyor 😂
Tavsaninanasi DOLANDIRICI uykuya direniyor çünkü . Çok ağlamaz ama benimki kendi kendine biraz söylenir falan dalar gider
DOLANDIRICI kelebek21 hayir hergun yapio banyo yaptirdim gunduz gene aynisi ildu ama gece uykusuna gecerken cok aglio sonra uyuyo neden olabilir onu cozemedm
Tavsaninanasi DOLANDIRICI işte alışıyor ağladıkça kucağına alacağını düşünüyor. Kendi kendine bırakacaktır bu huyunu
Merve50 DOLANDIRICI canım hiç bir fikrim yok malesef bazen çok güzel uyku düzeni oluyor bazen tamamen değişiyor 🤦🏻♀️