Deletedmom_72 Deletedmom4444 Üstte kalsın bebeğim .Bizim bebeler zamane bebesi kesin 5 yaşında istemeye başlarlar 😄
Deletedmom4444 Deletedmom_72 Hahaha onlara kalsa gec bile kaldık.Yaklasik 3 senedir telefon isteyip duruyorlar.😂😂😂
Deletedmom00881 Deletedmom4444 eşim öğretmen ve oğlum liseye başlayınca almayı düşünüyor oda ihtiyaç olduğu için bişey olur bize ulaşması gerekir ondan yoksa telefonun çocuklara erken yaşta verilmesi derslerini, gelisimlerini daha bir çok şeyi etkiliyor
Deletedmom4444 Deletedmom00881 Kesinlikle bende bu yonde dusunuyorum.En azindan telefonun nasil kullanilcagini bilmeleri lazım.
Deletedmom4444 [silindi] Tesekkur ederim.Yaş konusuda önemli ya 8 9 yas icin erken değil mi? Telefon yani.
[silindi] Deletedmom4444 Okulu uzak mı, siz çalışıyor musunuz? Bunlar önemli etkenler. Yoksa elinde oyuncak olur elbette o telefon
Deletedmom4444 Tiredmother Bende bu fikirdeyim de ana yüregi iste 😂Postu açmamin sebebide ana yuregimimi dinleyeyim yoksa mantığıma yatanı mı secmek icin.
Deletedmom4444 Balarisi_melisEla Evet sizin icin gerekli telefon peki mesela gun icinde kapiya falan ciktiginda yaninda mi durur.
Balarisi_melisEla Deletedmom4444 hayir çünkü hatti yok içinde 😂evde wifiden bağlanıyor ama anaannesine falan gidersek alir orda yeğenleriyle oyun oynarlar .
Deletedmom4444 [silindi] Yok okul arka sokagimizda bende evdeyim.Suan alirsam keyfi olacak yanliz baslarina bi yere gitmiyorlar.En fazla kapida oynarlar.
Merve-miray Deletedmom4444 Liseye başladığında alırım. Babam bana Lise 3’e gidince aldı. Staj yapmaya başlamıştım. Belki stajım olmamış olsaydı lise bitene kadar almazdı 🤷🏻♀️ Yokluğunu da aramamıştım zaten ☺️
Bellaks Merve-miray Bana da babam lisenin sonlarında aldı, aynı şekilde ben de yokluğunu aramadım hiç. Sütyen bankta emektarım 1110’um vardı çünkü Allah’a şükür 😂
Deletedmom4444 Pembelikaftan Bizde 13 yaş düşündük de bakalım suan ortam da 8 9 yas cocuklarda telefon var.☹️
Deletedmom4444 BenMathilda Evet 18 yaş artik coo gec.Bizim hic öyle bi uzaklığımiz olmadı okul arka sokakta.Kurslara ya ben ya babası bırakıyor.Suan alırsam keyfi olacakta ana yüregim mi mantıgım mi galip gelicek bekleyip görcez.11 yas bi nebze yine iyi daha 8 9 yaş.
Deletedmom4444 Denizzz88 Evet suan akranlarında var iste sorunum o benimde gerci 8 9 yaslar erken diyorum hala.
Deletedmom4444 Duygu5234 Evet bana göre de erken yasta uygun değil bende bu yonde dusunuyorum.Benimkilerde 8 9 yasında ancak etrafda akranlarında olunca haliyle akillari kalıyor.
Deletedmom4444 Koala06 Ay hiç sorma ya valla ne zor iş şu analık.😬Bundan sonra bebelerin yenidogan hazirliginde telefonda ,tablette olur valla.
Eslemin_Annesiii Deletedmom4444 hahaha anladim simdi 4 çocukla ben torbacı gibi olurdum 😃😃😃 her daim kafa yerinde değil hahah
BarlasMomm Deletedmom4444 ben kendi oglum icin kres anaokulu zamaninda akilli saat almayi dusunuyorum oncelikle takip edebilmek adina. Telefon icin ise ortaokulu beklerim diye dusunuyorum.
Saripapatyammm Balarisi_melisEla Instagram hesabi yerine keske direk hat alsaydiniz. Bence en tehlikelisi sosyal medya cocuklarimiz icin.