Deletedmom4444 Merhabalar çocuğa kaç yasında telefon alınmalı? Fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Erken yas diyenler sebeplerinizle birlikte yazarsanız sevinirim. Biz en azından bi 13 ,14 yaş olsunlar istiyoruz sizce?
Koala06 Deletedmom4444 Bende isterim ki 13 14 yaş olsun. Ama günümüz nesli birbirlerinden çok etkikeniyorlar ilerde nasıl olur bilmem ama almamaya gayret gösteriririm diye düşünüyorum
2prematureannesi Deletedmom4444 bana kalırsa 18 yaştan önce alınmamalı fakat günümüz çocuklari birde şimdi ki devir özenti devri olduğu için bunu 16 17 yaşına indirgemek gerekiyor tabi takiple oda benim fikrim bu yönde
Balarisi_melisEla Deletedmom4444 oğlum şuan 4e gidiyor bi telefonu var ama hatti yok,instagram hesabi açtım hastaneye felan gittiğimde iletişime geçebilmek için,eger eve geldiginde ben yoksam ordan arar,msj atar ama 5 .sinıfa geçince hat almayi düşünüyorum.
Deletedmom4444 Koala06 Tam olarak böyle bi durum içindeyim.Yasıtlarının bir kısmının telefonu var ve haliyle icleri gidiyor.🥺Daha 8 yas 9 yas cok erken geliyor bana fikirlerinizi merak ediyorum o yüzden
Fenty Deletedmom4444 Aha buna yazayım. 😂 Ben gittiği yere kadar almamayı düşünüyorum. İyice böyle diretirse duruma göre bakarım. Yaş veremem ama en azından ortaokul bitse liseye başlasa miss 😂
Deletedmom00881 Deletedmom4444 eşim öğretmen ve oğlum liseye başlayınca almayı düşünüyor oda ihtiyaç olduğu için bişey olur bize ulaşması gerekir ondan yoksa telefonun çocuklara erken yaşta verilmesi derslerini, gelisimlerini daha bir çok şeyi etkiliyor
Merve-miray Deletedmom4444 Liseye başladığında alırım. Babam bana Lise 3’e gidince aldı. Staj yapmaya başlamıştım. Belki stajım olmamış olsaydı lise bitene kadar almazdı 🤷🏻♀️ Yokluğunu da aramamıştım zaten ☺️
Rikaa Deletedmom4444 okuma yazmayi sokunce alicam. Yarin oburgun zor durumda kalir beni arar. Erken almayi dusunuyorum. Tabi ebeveyn gozetiminde uygulamalar ve siteler.
Deletedmom4444 2prematureannesi Ya cevremizde 8 9 yas cocukların telefonları var haliyle benim cocuklarda özeniyor.İki arada kaldım ne yapsam die.
Deletedmom4444 Balarisi_melisEla Anladım oda iyiymiş cogunluk o yasların telefonu var benimkilerde özeniyor.Okul arka sokagimda ve evde pek yanlız kalmıyorlar sırf keyfi olacak alırsam.
Saripapatyammm Balarisi_melisEla Instagram hesabi yerine keske direk hat alsaydiniz. Bence en tehlikelisi sosyal medya cocuklarimiz icin.
GoGirl Deletedmom4444 ortaokulda arayabildikleri saat lisede tuşlu telefon lise bitimine normal telefon okulda seminer verilmisti pskolg tavsiyeside bu yondeydi
Deletedmom4444 GoGirl Suan alırsam eğer tamamiyle keyfi olacak.😬Bilmemiz gereken bi yorum tesekkur ederim.
Mlke301020 Deletedmom4444 lise dönemini uygun görüyorum ama haberleşme olarak çok oyalanmasını istemem tabi o yaşta ne kadar dinlerse😀
Deletedmom4444 Mlke301020 Aldigimiz anda bizi pek takmayacaklar gibi 🤓Simdi yeni nesil cok fena geliyor.
Deletedmom4444 Ruveydaa98 Bence de simdi 8 9 yas cocuklsrda telefon olunca ister istemez cocuklarda etkileniyorlar.
Hiranur2010 Deletedmom4444 ben güvenlik açısından bu akıllı saatler oluyor alirim. Lise çağına geldiği zamanda telefon almayı düşünüyorum tabii benim kızım şuan çok küçük ama fikrim bu yonde
Deletedmom4444 Hiranur2010 Kesinlikle benimde fikrim kucuk olduklari yönünde oğullarım önümüzdeki 4 yıl daha arka sokağindaki okula gidicekler aslında iletisimimiz fazlasiyla var ondan saat dusunmedim.
Merve201119 Deletedmom4444 oğlum 12 yaşında 11 yaşında aldik telefon biz dogumgunu hediyesi almıştık oğluma
Deletedmom4444 Merve201119 10 yas yine olabilcek bi yas burada 8 9 yastaki cocuklarda var bilmiyorum bakalim ne yapıcaz
Deletedmom4444 Koala06 Diren Tuba 🤓 Tablette de almam dedim az buyusunler dedim bi ortama girince baktim melül melül tabletlileri izliyorlar dayanamadim gittim aldım.🤓😂 Telefon beni korkutuyor suan.