MerveAlaca67 0-6 ay arasında sünnet yaptırmak istiyorum bebeğimi ama devlet hastaneleri yapmıyor diye duyuyorum öyle bir şey var mı devlette sünnet ettiren var mı anadolu yakasında pendik ve civarında yapan hastane var mı
kuzey-21 MerveAlaca67 devlet hastaneleri sürekli pandemiden dolayı kapanıyor. Şuan yine kapalı. Ama yapılıyor neden yapılmasın sadece 1 yaşını geçince 7 yaşına kadar yapmıyorlarmış
Fenty MerveAlaca67 Ben 3.5 aylıkken yaptırdım ama 3 sene önce yaptılar. Şimdi pandemiden dolayı belki başka oluyordur araştırmak lazım yapan hastaneleri.
1prens1prensess MerveAlaca67 6 ay önce gittiğimizde bu arada o zaman oğlum 15 aylıktı pandemi sebebiyle devlet hastanelerinde sünnet yasaklandı zorunlu bir sorun olmadığı sürece sünnet yapmıyoruz dedi doktor bana bende evde yaptırmıştım
barbarosunannesi MerveAlaca67 iki sene önce yapmıyordu oğlumun ameliyati ile birlikte yapmışlardı sormak lazım
MerveAlaca67 kuzey-21 kapalı derken yani sünnet için mi kapalı ne biliyim gidip yapmadılar diyenler oldu da şaşırdım bende
57ezgi kuzey-21 yani 1 yaşını geçince 7 ye kadar beklenir diye bi durum yok 2 arkadaşımda devlette ve 1 yaş sonrası yaptırttı
kuzey-21 MerveAlaca67 evet sünnet için yine kapanmış. Bizim burada yapıyorlar küçük bebeklere burda yapıyorlarsa heryerde aynıdır bence
1prens1prensess MerveAlaca67 yasaktır diye düşünüyorum sonuçta hala bitmedi pandemi süreci boş yere hastanede mikrop kapma olayını istemezler bemce hala
Yamac18 MerveAlaca67 benim oğlum 4 aylık geçen gün gidip gün aldık, yarın sünnet olucak (şehir hastanesi)
TheBossMom Biz sorduk tokattayım 1 yaşın altında yapmıyorlar özelde yaptırdık 3 aylık şuan 1 hafta bile sürmedi iyileşmesi ne kadar erken o kadar iyi
kuzey-21 marscicegi evt canm eşim hstnde çalışıyor bn yptrmk istesem doktor ypck ama narkoz veririz demiş kararsz kldım bklıyorum
Cinarimm5 Benim oğlum da 1 yaşında araştırma hastanesini bile aradık hiç bir devlet hastanesi yapmadı. Özelde yaptırdık
MerveAlaca67 Yamac18 merhaba oğlunuz sünnet oldu mu acaba genel mi yaptılar lokal mi nasıl geçti bilgi verir misiniz ben de pendik devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum da
kuzey-21 MerveAlaca67 hiç bi fikrim yok canım benm oğlum 8 aylık doktor narkoz veririz demiş büyümüş demiş söylediği bu sadece
MerveAlaca67 barbarosunannesi yapıyormuş oendik devlet hastanesinde çocuk cerrahı ama genel m lokal mi yapıyor onu öğrenmek istiyorum