Kbrasg Bebeğim 7 aylık cok mızmız bir bebek öncesinde kolikti hep cok zor bir bebekti. Herseyden korkuyor. Mesela düğüne gttiğmizde gürülltüden kalabalıktan. Hasta oldu dr buhar verdi maskeyi asla taktırmıyor ağlıyor cihazın sesinden korkuyor maskeden korkuypr yani normal mi bilemiyorum sizin bebeklerde böylemi?
herseyguzelolacakk Kbrasg benimki 16 aylık. Ezan sesinden bile korkuyor. Yüksek sesle konuşsan korkar. Herşeyden korkar çare bulamadım
Nrhytymnl Kbrasg arabanın silgecinden, asperox reklamındaki adamdan, çığlık atan birinden hemen korkar aglamaya baslar kızımda onun dışında korkmaz pek ama bunlardan korkması beni şaşırtıyor neden korktuğunu bilmiyorum
Kbrasg herseyguzelolacakk Uff cok zor gercekten nasıl olcak bilmiyorum bunu tıkalı zor nefes alıyor asla yaptrmıyor buhar.
Derinmevzu20 herseyguzelolacakk ezan sesinden benim kızım da korkuyor 15 aylık şuan. Ezan okunduğunda ehberr deyip koşuyor kucağıma. Biz çareyi oyuna çevirmekle bulduk. Allah affetsin alkış tutuyoruz ezan okunduğunda böyle atlattı. Gel diye çağırınca da korkuyor gel ya da gelme demiyoruz bak bak buraya diyoruz korkmadan geliyor. Elektrikli süpürge korkumuzuda hem sesini taklit edip hem de kablosunu kızımın eline veriyorum. Korkularını oyun haline getirmeye çalışıyorum
Kbrasg Erayalpp Burdakiler insanı panik atak yapıyor valla. Bu kadar kalabalıktan gürültüden kprkması biraz endişelendiriyor. Biliyorum daha cok küçük bu tarz seyler için ama yinede insanın içine kurt düşüyor. Artık buharıda veremeyince bi sormak istedim herkes mi bizim gibi diye. 😒
Kbrasg Nrhytymnl Sizinkide tuhafmıs ama bormal bence. Bizimki genel olarak gürültğden korkuyor. Gerci bütün gürültüler değil mesela davul sesi,buhar makinasının sesinden korktu ama motosiklet elektrikli süpürge bunlardan falan korkmuyor her sestende değil yani
Erayalpp Kbrasg genelde öyle canim 😊benim oğlan beni düğün salonların kapısından sokmuyordu buharı nasil verirdim bahara Çağara şimdi 15 yaşında 😀
Nrhytymnl Kbrasg doktora sormak lazım kac oldu sorcam unutuyorum ben. Belki altinda bisey vardır ama bilemiyoruz
Kbrasg Nrhytymnl Evet bende sormak istiyorumda 7 aylık daha cok minik bende hemşireyim buarada verceği cevabı bildiğim için sormuyorum 😊
herseyguzelolacakk Derinmevzu20 bende yavaş yavaş alıştırmaya başladım. Ama hala ara ara korktuğu oluyor. İnşallah düzelirler