Sema_nur20 Merhabalar, benim su içme sorunum var gün içinde acayip bitkin düşüyorum ama bir türlü suya alışamadım 2 ay olmak üzere doğum yapalı süte bir zararı olur mu acaba
Tuba Sema_nur20 Sütünüz azalabilir bol su tüketmeniz gerekir. Ben her emzirmeden sonra 1 bardak su içmeye çalışırdım yoksa unutuyordum hep.
Reyna Sema_nur20 evet sütünüz azalır içmezseniz ne kadar su o kadar süt hem fe zayıflatır. zorlayın kendinizi limon sıkın tarçın koyun elma koyun aromalandırıp deneyin her saat başı 1 bardak su için
Lila_aras Sema_nur20 su okadar çok içiyorum ki günlük 5 6 litre oluyordur emziriyorum emdikçe susuyorum sanki hiç içmemiş gibi kana kana içiyorum bende çok içmekten memnun degilim lavabodan gelemiyorum zaten bebiş için hep ayaktayım onun dışında lavabo inanın emzirirken altıma kaçıracağım diye tedirgin olmuyor değilim 😧
Sema_nur20 Tuba ben hep unutuyorum halbuki önümdeykene de içmiyorum yani böyle içim almıyor gibi oluyor
Sema_nur20 Reyna zaten oldukça zayıfım kilo almak istiyorum ama pek aldığım yok ama suya hamileykene de alışamadım hala daha öyle
Sema_nur20 Lila_aras maşallah ya, ben bilmiyorum su içmemekten de halsiz düşüyorum sanırım ya da uykusuzluktan mıdır bilmiyorum sürekli bitkin haldeyim depresif oldum iiyce
Lila_aras Sema_nur20 su çok etkili gerçekten salatalık doğrayın tarçın atın suya öle deneyin ama mutlaka İÇİN 2 litre