Umay21 2 buçuk aylık bebeğim bir iki haftadır az emiyor kilo da az alıyor gibi geliyor bana 5-10 dk zor emiyor sonrasında kafasını kaçırıyor biberona sagdim verdim az önce içti ama memeye tutunca agliyor anlamadım neden 🤦
Merveee_94 Umay21 5-10 dk olsa da emiyorsa meme reddi olacağını sanmıyorum . Ben kızımda yaşadım meme reddini hala daha da yaşıyorum bildiğiniz hiç almıyor memeyi açlıktan bağırarak ağlıyor ama kesinlikle emmiyordu
Oguz68 Umay21 aynisini biz yasadik mama+ meme giden bebeklerde mesef biberon bebegi tembellestiriyor. Meneyi emmek istemiyor. 5. Aydayiz gündüz hic almaz oldu. Sadece gecelerinuyku sersemi alıyor o kadar. İnsalhhh sizinki öyle olmaz. 😔 bebek acikinca yinede ilk memeden baslayin
Umay21 Merveee_94 yok ben sadece ilk iki gün mama verdim sonra hep emzirdim ama tabi silikonla emiyordu 47 günlükken onu da bıraktık meme emiyordu sadece ama bir iki haftadır böyle yapıyor şimdi 80 günlük
Umay21 29052021 yok ben sadece ilk iki gün mama verdim sonra hep emzirdim ama tabi silikonla emiyordu 47 günlükken onu da bıraktık meme emiyordu sadece ama bir iki haftadır böyle yapıyor şimdi 80 günlük
Umay21 Oguz68 yok ben sadece ilk iki gün mama verdim sonra hep emzirdim ama tabi silikonla emiyordu 47 günlükken onu da bıraktık meme emiyordu sadece ama bir iki haftadır böyle yapıyor şimdi 80 günlük
Merveee_94 Umay21 emiyorsa bi sıkıntı yoktur bence ama kilo alımı yavaşlar mı bilemedim onun içimi doktorla görüşebilirsiniz
29052021 Umay21 benimki 5 aylık ve meme reddi sonucu emmeyi bıraktı. Çok üzüldüm ama ne yaptıysam olmadı
Umay21 Merveee_94 3 aylık kontrolünde doktorla konuscam bazen emiyor ama çoğu zaman 10 dk zor emiyor gibi sadece ön sütü alıyor sanki ama artık emmesi hızlandığı için mi bana öyle geliyor bilmiyorum