Karaninannesi33 Kızlar oğlumun alt dişi ucu çıktı ama 1 haftadır devamı gelmiyor parmağımla bakınca ve emerken tırtıklı hissediyorum ama o kadar devamı ne zaman gelecek ( uykusuz her gece ne zaman bitecek😂)
Hly92 Karaninannesi33 Benim oğlumunda aynı şekilde ama dün farkettim ben diğeri de bugün gözükmüş bakalım bekliyoruz bizde 😊 Hayırlısı olsun 🥰 Dişler patlayınca rahatladı çocuğum az da olsa şükür sizin de rahatlar inşallah 😊😊
Karaninannesi33 Hly92 sizin de hayırlı olsuun işte rahatladı mı ben anlamıyorum ucu çıkınca rahatlıyor mı yoksa bunlar kötü günler de daha kötüleri de yolda mı😂😂sağlıklı olsunlar da 🙏🏼
Hly92 Karaninannesi33 Tabi ki sağlıklı olsunlar da evet patlayana kadar onların da canı yanıyor ama diş patlayınca rahatlıyorlar annesi merak etme bunların hepsi birer süreç 😇😇
pandemibebegi Karaninannesi33 Ucu çıktıysa uzar 2 hafta içinde baya görünür 😊 kızımın alt dişi çıkmıştı 5 aylıkken bir ay içinde uzamıştı tamamen o uzadığında da 6 aylıkken yandaki çıkmıştı oradan biliyorum bir ay sürmüştü uzaması 😊