ranaravza kızlar aldım ama en etkili nasıl kullanayım yemekten önce mi sonra mı ? 40 günlük bebeğim kaç saate kaç damla kulanmam gerekiyor
Alpbeybi ranaravza 8 saatte bir. Günde 3 kez 10 damla kullanmıştım ben. En etkili probiyotik damlayla olur. Beslenme öncesi ya da sonrası olarak takip etmedim
1lina1anne ranaravza cok aç olmamaliki bagirsaklarda kalmali akip gitmesin asiridq tok olmamali biz oyle kullaniyosuj
PurpleTail ranaravza Sanırım herkes farklı kullanıyor bize doktorumuz günde üç defa beşer damla demişti biz beraberinde bio gaia ile kullanmıştık
Aycan_9094 ranaravza bende kızıma o da damladan kullandım günde 3 kez 5 er damla olarak veriyordum ben gaz sancısı zamanlarına göre veriyordum genelde sabah Bi öğlen rahatsa biraz daha erteleyip akşama dogru ve uyumadan once o şekilde veriyordum
mrbld Ben 6 saat arayla 10 damla aç karna kullandjm Özellikle gece yatmadan önceye denk getiriyordum son danlasınj
Sevo2855 ranaravza biz bio gaia ile beraber günde 4 defa kullandık 8 damla (12-18-24-06 saatleri)doktor öyle söyledi diye ,düzenli kullanmak gerekiyomuş hep aynı saatte,1aylıktı o zaman şimdi 3 aylık bıraktık,sadece bio gaia kullanıyorum günde 1 kez