Zeynebinannesiii Kızımın 4 gündür atesı düşmüyordu 38,39 hep neyse bu sabah yüzü ve göğüs bölgesi dökmüş acaba 6. Hastalıkmı geçirdi ? Kulak Boğaz enfeksiyonu demişti doktor
barbarosunannesi Zeynebinannesiii altıncı hastalıkta oluyor dokuntu ama sebebi ateş .yani her döküntü de altıncı hastalık denemez.biz geçirdik geçen sene çok kötüydü düşmeyen ateş bı hafta .soğuk algınlığı hepsi birbiriyle bağlantılı malesef çok geçmiş olsun
Elifxx12 Bizede malesef kulak iltihabı dedi. Sonra aldım evladımı özel kbb götürdüm öyle dediği için doktoru da tanıyorum dedi iltihap yok hiç birşey yok kulağında dedi. 6. Hastalıktı 4 gün sürdü kendiliğinden geçti
Zeynebinannesiii Elifxx12 bizimde öyle kulak iltihabı dedi hatta antibiyotik de kullanıyoruz ama çocuğumun atesı hiç düşmedi 4,5 gündür şimdi bu sabah dökmüş yüzü ve boyun bölgesi
Elifxx12 Zeynebinannesiii bizede antibiyotik vermişti KBB doktoru asla vermeyin bırakın antibiyotiği dedi hemen bıraktım iyiki daha bir iki defa içirmiştim. Boştan yere antibiyotik yazmış ya doktor