Asuman61 Hanımlar oğluma 4 aydır molfix kullanıyorum ama her kaka yapışında dışına çıkıyor ve çok iz yapıyor bu bezden mi kaynaklanıyor acaba önerebileceğiniz başka bez var mı
gocebebirbayan Asuman61 bende bir numara büyük kullanıyorum iz yapmasın diye. Dışına taşmıyor ama yine iz yapıyor anlamadım gitti
Wolverine Asuman61 bazen o aylarda ne yapsan kaka dışa tasabiliyor. Yine de bir bez değişikliği yapabilirsiniz.
ezogelinn Asuman61 14 aylık kızım molfix kullanıyorum hıc taşırma yapmadı üstelik çok hareketli bacaklarimizda tombik iz olayı yaşamadım beden mi küçük acaba birde elimde sllepy bio naturel var oda çok güzel bez birde onu deneyin ısterseniz
Baby123 Asuman61 benimde bebeğim 5 buçuk aylık molfix 4 numara kullanıyorum hiç taşma yapmıyor çok memnunum ama dediginiz gibi iz yapıyor büyükte geliyor aslında. Ama daha önce primayi denedim o da aynı şekil iz yapıyordu demek ki bütün bezler ız yapıyor ama sıkmıyorlar
Bayezidin_annesi Asuman61 ben sleepy den molfixe geçtim çok memnunum sleepy çok sıkıyor iz yapıyor bide çok taşıyordu molfixte yaşamadım bı sıkıntı