Asem19 Herkese iyi günler. Kızım 10 ay 9 günlük ve şu son 1 haftadır ağzını kilitliyor ne versem tükürüyor kendi de yemiyor. Yıprandım artık. Zaten iştahlı ve yiyen bir bebek değildi şimdi hiç yemiyor. Kilosu 7.5 bana yardımcı olun lütfen.
NorthLight Asem19 diş veya atak dönemlerinde oluyor böyle, biraz sabırlı olun emiyorsa onu idare eder
yusufum- Asem19 10 ay 15 günlüğz yediği şey şehriye çorbası başkada bişey yemiyor sebze zaten direk çıkarıyor ağzından başka çorba yapıyorum kafayı bı sağa bı sola çeviriyor 🥴
Elifcem seleno Asem19 biz de aynen böyleyiz 8 aylık olduk hala 6600 kiloyuz ne yapacağımızı şaşırdık gastroentrolojiye yönlendirildik alerjisi olabilir gelişme geriliği var diye .Beslenme reddi meme reddi her şey var Allah yardımcımız olsun yemeyeb bebek anneyi tamamen çökertiyormuş çok ağırmış inş başka sağlık sorunumuz çıkmaz diyorum
Limoncicegi11 Canım benim kızım da 11 aylık son bir aydır asla ağzını hiçbir şeye açmıyor ve ben o kadar yıprandım ki ne yapacağımı hiç bilmiyorum önceden de iştahı olan bir çocuk değildi ve ben artık sağlığından endişe ediyorum.
Seeevcan 8 ay 13 gunluk eskiden iyi kotu yiyen bebek gitti tadina bakmadan aglayan agzini kitleyen biri geldi artik mama da yemez oldu 60 cc anca 5-6 saatte dr. Biraz zorlama diyorda nasil gececek anlamadim hic
seleno Seeevcan aynı bizim durumumuz canım ağlama krizine giriyor ne yapacağız bilmem hadi diş diyorum da 1 aydır böyle huysuz
seleno Elifcem çok geçmiş olsun canım inşallah geçicidir bu durumları biz elimizden geleni anneler olarak yapıyoruz canım inşallah düzene girecekler 🙏🏼