Buseeek Kızlar bebeğim 5 aylık hasta vs değil ek gıdaya başlamadık fakat kakası kaka yeşil ve aşırı kötü okulu oluyor bunun sebebi ne olabilir kan damalasımı böyle yaptı acaba komu normal değil yani
gulsennnmm Buseeek benim bebeğim 45 günlük doktor arada kakası yeşil olabilir yediğin bir şey bebekte alerji yapmıştır demişti
61221esilam Buseeek dün sağlıkocağına gittim bebeğim içinde kan damlası verdi hemşire kakasının rengi koyalışıp kokabilir dedi ondan olmuş olabilir ama takipte kal için rahat etmezse tahlil verdirirsin
AzraCemre Buseeek kan damlası yapar. Vücut fazla demiri kaka yoluyla atıyor. Her damlada vücut alması gerekeni alıp fazlasını atıyor o yüzden kakası yeşil olmuş. Rahat olun ilacı kestiğinizde normale döner o yüzden telaşlanmanıza gerek yok.
Buseeek Berraserra 1 haftadır böyle canım odadan da çıkmıyor sıcacık yatıyor sürekli benmde üşütme durumum yok anlamadım
Buseeek gulsennnmm küçükken ki normal yeşildi doktorda görmüştü zaten canım da 1 haftadırki aşırı garip ve kötü bi koku bide koyu bi yeşil yani