Samsunluanne55 Kızlar sütüm azaldı 6 aylık bebeğime dün ilk defa mama verdim oda ates kusma yaptı mamadan önce hiç birşeyi yoktu bebeğimin böle olan var mı
Fatoscum Samsunluanne55 alerji olmuş olabilir mi ama ateşin sebebi farklı olabilir.ben kullanıyorum ve bi sorun yaşamadık.net bi bilgim yok üstte kalsın,doktorunuzla görüşün bence
DOLANDIRICI Samsunluanne55 bn kullaniyorum bi sikinti cikmadi ama alerji olabilir cnm doktora gotur istersen
Pudrabeyazim Samsunluanne55 uzun süre kullandim bi sıkıntı yaşamadım allerjik durumda kusma olurda ates le pek bagdastiramadim
Samsunluanne55 Fatoscum bilmiyorum ki ilk defa kustu ve hep mamayı boşalttı ateşi çıktı biranda o yüzden vermiyorum bıraktım bugün hala ateşi var acaba diyom diş mi çıkarıyor mama değildir belki diyorum
Samsunluanne55 DOLANDIRICI büyük ihtimal alerji oldu çünkü yorumlarına baktım bazı bebeklerde kusma ateş yapmış mama
Fatoscum Samsunluanne55 ateşin sebebi farklı olabilir,alerjisi varsa da öğrenmiş olursunuz bir doktora gitmekte fayda var