mertalibrother Bakımlı anneler 🌸🌸 ayaklarınıza kullagınız herhangi bir ürün varmı ? düzenli bakım yapıyormusunuz neler kullanıyorsunuz ?
ARORA mertalibrother burdaki analarımız yüzünü yıkayınca o gün bakım yaptım diye mutlu oluyor sanmıyorum ayağa sıra gelsin 😆
canimoglumm7 mertalibrother canım ayağını törbü yapabilirsin banyoda ölü derileri armak için , sonrasında kremleyebilirsin.tırnaklarını törpüleyebilirsin,kesebilirsin☺️
mertalibrother ARORA 😂😂😂 genelde bende öyleyim fakat dogum sonrası ayak topuklarım çatladı felaket acıyor normal nemlendirici kullanıyorum banamısın demiyor belki arada cıkan olur ayak bakımı yapan🥲
mertalibrother canimoglumm7 törpü aklımda fakat önce o sert kısmı yumuşatmam lazım normal krem hiç fayda etmiyor
mom1236 mertalibrother vazelin sürüp çorap giyiyorum gece yatarken. Sabaha yumuşacık oluyor kdldlxldmdldldödldödl
mertalibrother mom1236 vazenlinde iyi fikir el kremi var onu sürüyorum çatlayan topuguma bi fayda etmedi 😂😂😂😂 vazelin daha iyi gelir
ARORA mertalibrother normal nemlendirici işlemiyor ya ayağa. Şu lapitak ayak kremi iyi gelebilir bir ara kullanıyordum birde el ve ayak için bal bepantol vazelin hindistan cevizi yağı zeytin yağından kür yapıp akşam el ve ayağına bolca boca edip önce plastik üstüne de normal çorap eldiven geçirirsen pamuk gibi olur
mertalibrother ARORA çok çok teşekkür ederim tarif ettiginiz kürü deneyeceğim plastik dedigin nedir acaba
ikiprensannesii2 Her duş sonrası farmasinin topuk kremini kullanıyorum, ağdaya gittiğimde parmak tüylerini aldırıyorum tırnaklarımı kesiyorum daha ne yapılır ki ayak için🤣🤣