Yagmurtekin Mama önerisi alabilir miyim anneler? Girdik yine bu girdabın içine çıkamıyoruz 😅 sma kullanıyorduk çok gaz yapıyor, hipp kabız yapıyor aptamili pek sevmiyor Bebelac gold var aklımda
Eminetbr Yagmurtekin bebekten bebeğe değişiyor bu mama galıba bize de bebelac gold kabız yaptı sma optıpro ya geçtik iyi geldi gazı hemen üç dk ya kalmadan çıkıyor kabız da yapmadı 🙏 çok şükür deneyerek bulunuyor
Trnc2009 Yagmurtekin bebeğim çok çok gazliydi hep ama kullandım. Hatta kaka yapmasını tetikliyordu. Gaz sorunu olmadı ama sma optipro idi.
256820 Bebelac gold kullanıyorum aşırı memnunum benim bebeğim çok gazlı bi bebekti ama bi tek bu mama iyi geldi çok şükür hipp sma çok gaz yaptı bize
Gullcann Yagmurtekin Ben oğlumu emziriyorum ama günlük 2 bazen 3 kere mama veriyorum. Şuan 4 aylık başından beri bebelacgold verdim. Ne gaz ne de kabızlık yaşamadık. Ama sadece mama verenlerde nasıl etsikisi var bilmiyorum🌸
Yagmurtekin Gullcann sma kullanıyorduk bizde ama aşırı gaz yapmaya başladı çocukta harab oldu bende, Bebelac goldu çok fazla kişiden duydum onu alıcam