yookkdahaneler Kızlar 25 günlük bebeğimin eli yüzü isilik oldu tecrübesizlikten çok sıcakta bıraktım galiba 😥 neler yapabilirim kızlar isilik için ?
Rehoo yookkdahaneler her gün yıka yada gün aşırı yıkayabilirsin. Çok sıkı tutma ve ben bepanthol sensiderm kullanmıştım günde 3 defa
Anneyimm2 yookkdahaneler benimde bebegım olmustu isilik olan yerlere pamuk ıslatıp koyun gunde 3 kere felan birazda ustunu hafif giydirin gecıyor
Rahimesevda yookkdahaneler çok kat kat giydirmeyin ve ılık suyla banyo yaptırın tabi dikkat edin usutmeyin bebisi. Yattığı oda da çok sıcak olmasın giydirdiginiz kıyafetlere de dikkat edin tenini tahriş edicek şekilde olmasın
yookkdahaneler Rahimesevda ilk bebeğim olduğu için üşüyecek korkusuyla 😒 aslında kat kat da değil ama işte üstünü felan çok örtüyorumm galiba
Rehoo yookkdahaneler yıkayabilirsin filede korkma ben o zamankrn dedim hep birinimi beklicem yıka gitsin. Valla isilik gittikçe artmıştı 10 güne kadar sonra sürekli yıkamaya ve sabah öğle akşam bepanthol sensiderm sürmeye başladık 3 güne geçmişti ama çok kötüydü komple suratının heryeri boynu