ASL_93 Hanımlar biz 35 günlüğüz. Bebegim uyuduğu vakit eldivenlerini cıkartıyorum hava alsın diye ama merak ettigm konu şu ; ne zamana kadar eldiven takmalıyız?
Purpura26 ASL_93 Hiç eldiven takmadım 3. Ayına gircek oğlum. Hemşire doğumdan sonra getirince de takmamıştı. Memeyi dokunsun hissetsin demişti
1ana1bebe ASL_93 1 2 hafta falan takmıştım yanlış hatırlamıyorsam sizin baya olmuş çıkarın bence tanısin ellerini sizi ellesin
-erCansu- ASL_93 10 gün falan taktım onun dışında banyo yaptırınca falan takıyodum Aralık’ta doğmuştu cnku 🌼
Elizaninannesii Benim kızım 3 aylık olucak 5 günümüz var ama hala takıyorum arada gün boyu açık duruyor ama bu seferde yüzünü çiziyor kendine zarar veriyo 😕
GokSuM Elizaninannesii 3 ay çok uzun bir süre. Ellerini keşfetmesi lazım kapalı tutmayın. Kendini çizmemeyi de kendi öğrenecek. Bir de köşelerini törpülerseniz olmaz bir şey
ceyhunun_annesi ASL_93 çıkarın artık takmayın ben 1 hafta falan taktım emzirirken çıkarıyordum dokunsun bana diye
zynp33 Ilk gün hastanede hemsire takti sadece ve baska hic takmadim. 45 günlüğüz şuan ellerini hareket ettirip dokunmayi cok seviyor bende bunu kısıtlamak istemem dokunarak öğrenirler herşeyi bence sizde takmayin
34_21_23 ASL_93 eldiven sadece hastane takımının vardı onu da ilk günler taktım sonra hiç takmadım yaz ayında doğmuştu zaten emerken dokunsun ellerini keşfetsin istedim hep